Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mamsrb

18. 6. 2012 11:27
Bohužel slovo etika se v Kocourkově vytratilo.

Proto by všechny děti měly svým starým rodičům zařídit vše potřebné (levnější elektřinu, plyn, TV a telefon, uložení peněz atd.), naučit je nekomunikovat s cizími lidmi a připravit je na základní finty podvodníků. Jiné rozumné řešení nevidím.

0 0
možnosti
KV

Vartenberg

14. 6. 2012 10:58
O2 stejně nerozumí česky

U O2 se mi nejvíce líbí jejich vytrvalost urvat kdykoliv a jakkoliv nějakou tu korunu. Externí firmy nebo externí dealeři pracující pro O2 pracují jen za provizi a je jim šumák koho doběhnou. Hlavně že je na výplatu. Kapitolou samu pro sebe je telemarketing. Jménem O2 jsou mi schopni volat několikrát denně s nějakou zaručeně výhodnou nabídkou služeb. Každý hovor který omylem zvednu utnu hned v zárodku větou, že nemám zájem o nic co nabízí a nepřeji si další volání. Je to skoro jako červený hadr na býka. Obvykle se po takovém úvodu telefon od O2 rozezní ten den minimálně dvakrát. Dodnes nevím co je na slovech nemám zájem k nepochopení. Příště to zkusím hláskovat.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TJ

Rudick

12. 6. 2012 16:58
Externí prodejci - ukázky v tomto článku pod "p.s."

http://jimmyhayek.cz/efekt-poulicniho-prodejce-a-politicka-agitka/#comment-856

Blicí pytlík recommended.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

12. 6. 2012 16:45
Překvapuje mě, kolik lidí je ochotno

bránit podvodníky slovy "když byl podvedenej blbej, tak mu to patří". Stejně tak by mohli tvrdit "když přepadený neměl lepší zbraň, patří mu to, že ho zabili a oloupili". A tý ženský patří, že ji znásilnili, nemá být ženská. Vlastně mě to ani nepřekvapuje. Duševních mrzáků, kteří vyznávají jen jediné právo, a to právo silnějšího (ovšem jen do té doby, pokud náhodou nejsou ti slabší) kolem sebe vidím čím dál víc.

11 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

12. 6. 2012 20:40
Re: Překvapuje mě, kolik lidí je ochotno

R^díky za příspěvek.JG

0 0
možnosti
KV

Jáosobně

12. 6. 2012 16:19
Funkce telefounické

Už Jakeš nepochopil funkci záznamníku.....jinak ty delaři to je fakt humus, hnát klackem pryč.

http://www.youtube.com/watch?v=lPkkiD_umpA

;-D

1 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

12. 6. 2012 16:32
Re: Funkce telefounické

;-DKur*y telfonický;-D pobavilo. Díky za příspěvek JG

0 0
možnosti
JJ

jita

12. 6. 2012 14:03
Když to je těžké

oni dobře vědí, že staří lidé slyší na slovo sleva a máte to příliš drahé a tady s tímhle to bude levnější. Další problém je v tom, že pro ně to je opravdu levné a to, že by se trošku vžili do toho člověka, kterému to nutí, to neumí. Jak se říká podle sebe soudím tebe.

Staří lidé se snaží ušetřit každou korunu. No nejen staří, znám jednu takovou ve svém věku, kde pro ní slovo sleva a akce funguje jako lampička na můru. Už si takhle mnohokrát naběhla a vždycky jim skočí na špek.

3 0
možnosti
W

Wesloun

12. 6. 2012 14:09
Re: Když to je těžké

Ano Gaussova křivka je neúprosná. Jelikož je spousta hloupých mezi mladými, musí být i mezi starými. Kdysi staří lidé říkali: "Nechci slevu zadarmo". Teď se rvou o zboží ve slevách a skáčou na špek dealerům s čímkoliv.

Co mi ovšem chybí jak u článku tak u diskuze, je řešení. Ono se není čemu divit, nijak tomu zamezit nejde, jedině snad eliminací blbců.

1 0
možnosti

oldiess

12. 6. 2012 13:43
nechápu ale, proč si v pojízdné prodejně koupila mobil?

kdyby zůstala u té své pevné, tak by jí nic za mobil účtovat nemohli

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

12. 6. 2012 13:45
Re: nechápu ale, proč si v pojízdné prodejně koupila mobil?

že si děláte srandu? Vy mě dycky dostanete nějakou perlou;-)JG

1 0
možnosti
AM

ctvrta.sudicka

12. 6. 2012 12:40
********

Naše mamka má tenhle tarif taky, sice jsme se všihni nejdřív vyděsili, co to podepsala, ale nakonec je to v pohodě. Jo, je tam trochu rozdíl, protože mamce bude sedmdesát teprve příští rok a mobilní telefon už měla a pevnou jsme už měli zrušenou. Platí také 190 měsíčně a nepřeplácí, protože ona fakt mobil používá jen v nutných případech. Fakt tu nechci nějak agitovat za O2, ale ne vždycky je to úplně blbě. Předtím dobíjela tak jednou za měsíc za dvě stovky, takže teď nemusí. Ale fakt je, že to, co jste napsala je trochu za hranou etiky:)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

12. 6. 2012 13:47
Re: ********

Věřím, že to může být výhodné pro seniory, kterým má kdo poradit, ale když vůbec babča neví, která bije, je to fakt neštěstí - drahé. Díky za Váš názor.JG

0 0
možnosti
FH

Bouše

12. 6. 2012 12:34
Nula na souhrnném účtu asi nebyla ...

Mohla tam být akorát tak nula za provolané minuty, ale paušální částka za měsíc se tam zcela určitě objevila. Za televizi babka určitě taky platí (a nejspíš bez reptání), i když se na ni třeba celý měsíc nepodívá. Princip paušálu není zase až tak složitá záležitost, že by ho nemohla pochopit ani starší osoba. Pokud jde o ten telefonní paušál, tarif NEON-S se seniorskou slevou je skutečně docela výhodný, protože v měsíčním paušálu 190 Kč je 40 minut volání do všech sítí + volání zdarma do sítě O2 o víkendech a svátcích. Takže pokud měla babka komu volat, mohla si o víkendech docela dobře pokecat s rodinkou. Jestli skutečně neměla komu volat (což agenti O2 nemohli tušit), neměla si telefon vůbec pořizovat. Nechci se zastávat agentů mobilních operátorů, někdy mi taky lezou pěkně na nervy, ale v tomto případě mám pocit, že pláčete na špatném hrobě. Jinak ale zůstávám vaším fandou. :-)

2 0
možnosti
RM

r_o_s

12. 6. 2012 12:53
Re: Nula na souhrnném účtu asi nebyla ...

Poplatek za telku a rozhlas máte ale danou zákonem, ne? V případě který popisuje autorka dealer kápl na paní, která o tom nic neví. A je logické, že dealer dále bude pokřačovat v uzavírání smlouvy, když zjistí že seniorka nemá na mobil...? A bez mobilu službu nevyužije.... To je na tom to zarážející....

0 0
možnosti
W

Wesloun

12. 6. 2012 11:22
Hm máte špatně nadpis

správně by to mělo být, je přípustné aby podobní lidé byli svéprávní?

Podobné problémy ve svém okolí řeším neustále, bohužel si starší lidé nedají říct. Pak už nastupuje ono staré známé: "Komu není rady, tomu není pomoci."

I když 100x zopakuji, ať nikoho a nikdy k sobě nepouští a nikomu nic nepodepisují, stejně to stále dělají.

0 0
možnosti
R

reverend3

12. 6. 2012 11:51
Re: Hm máte špatně nadpis

Ty jseš bl.,bec!

9 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy