Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Livrak7

23. 3. 2011 11:09
Karma

Pravda, ale co s tim, změnit  to zatim nikdo nechce, mě z neznámých důvodů, i když by za to sklidil velké ovace a myslím že i velký příliv voličů.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 3. 2011 11:50
Re: Karma

Změnit něco v této oblasti bude velmi těžké. řekla bych, že i ti Kocábové a Džamily měli v počátku úmysly také dobré, jenomže....Stačilo jim zahrát na city a k tomu, ty politické dopady ohledně diskriminácie a pohroma je na světě:-/JG

0 0
možnosti
S

Smrť

23. 3. 2011 11:00
KARMA!

Madam, smekám před Vámi pokrývku hlavy i tupé. Dokonale napsaný článek, lidé s Vašimi zkušenostmi a morálním kreditem patří do lavic poslanecké sněmovny. Ne ti nažehlení kravaťáci a vystrojené paničky, co nemají naprosto kontakt s realitou!

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 3. 2011 11:50
Re: KARMA!

Děkuji:-)JG

0 0
možnosti
BL

aliasek

23. 3. 2011 10:41
Naprostý

..souhlas.Pokud bych to uměl,napsal bych skoro stejné!!!

...a k poznámce o p.Pochovi...již dávno jsem tomu pánovi psal pod jeho blogy otázku,jestli se někde léčí...prý ne :-/

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 3. 2011 11:52
Re: Naprostý

:-/Díky za názor JG

0 0
možnosti
N

nino.miguel

23. 3. 2011 10:37
...

romska aktivistka naruby

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

23. 3. 2011 11:25
Re: ...

ale kulový. vycházím-li z pocha a jemu podobných:

pokud chce majorita spravedlnost (sociální/legislativní/prakticky jakoukoli), je rasistická.

pokud chce minorita spravedlnost, je majorita rasistická.

tam mi něco hapruje. a vám by mělo taky, jestli vaše iq přesahuje číslo vašich bot.

tolik proklamovaná demokracie není o tom, že minorita je klíštětem na hrbu majority, ale o tom, že minorita se přizpůsobí hlasu většiny. My sice v demokracii nežijeme, jakkoli je nám to podsouváno, ale nemuseli by nám ti nahoře dávat ten fakt až takhle ostentativně sežrat

0 0
možnosti
J

Jitutinka

23. 3. 2011 10:36
Karma

Naprosto souhlasím, nedokázala bych to vyjádřit lépe. Jsou to právě politici a všichni tihle tam nahoře, kteří z nás, svojí šlendriánskou prací, dělají majoritu, která je čím dál tím víc rozhořčena tím, jak je na úkor minority diskriminována. Nehodlám trpět nikoho, kdo není ochotný se přizpůsobit a žít podle zákona spořádaně a je mi jedno jestli je bíle, žlutej, černej a nebo zelenej. Pokud maká a nedělá bordel a nepáchá trestnou činnost, tak je mi to srdečně jedno a ať si je třeba fialovej s oranžovejma puntíkama. Ale to co se děje v tomhle státě už je moc. Jako kde to jsme, všude jinde by s vámi dávno vyběhli, kdyby ste se tam chovali tak jako jistá skupina obyvatel u nás. A jen nám nadávají, jak se tu k nim chováme, ale sami je lifrujou pryč, viz Francie a Kanada. Ministerský předseda Austrálie to řekl krásně: jste tu všichni vítáni, ale budete makat a dodržovat naše zákony a respektovat naše náboženství, žádné ústupky vám dělat nebudeme.

0 0
možnosti
M

Mundinka

23. 3. 2011 10:25
Karma

jako hrom! Ano, Jitko, Vy přesně víte, o čem píšete a mluvíte - máte tu zkušenost - narozdíl od všech těch kecálků....Pište dál - určitě ne jen já Vás ráda čtu - a nenechte se odradit!

0 0
možnosti
JL

jjyyy

23. 3. 2011 10:23
Ale 3

Z Novy reakce pochopitelně žádná.

V diskusi pod článkem "nejlepšího serveru...."... o bílém majiteli garáže a nejspíš bílém profesionálním sběrači kovů se připojilo nebývale mnoho podobně smýšlejících lidí. Nejsem jinofobní rasista, ale "nejlepší server..."...se svou MULTI-KULTI pseudohumanitou a stejně smýšlející "naší" společností .... raději.

Jsem rád, za Váš kvádr.

0 0
možnosti
JL

jjyyy

23. 3. 2011 10:22
Ale 2

Komu: dopisove@nova.cz []

Předmět: Cojocaru versus cikán

Datum: 17.3. 2011, 22:48 - před 5 dny

Nikde jsem v zprávách v 22:30 neslyšel o snížení trestu pro cikána za rasistické oloupení a znásilnění a pokus o vraždu na dvanáctiletém bílém chlapci. Pseudohumanisti !!

Cojocaru měl být vyviněn jen za své jméno : umíte si někdo představit Německého nebo Českého nácka jménem Cojocaru ? To je přece blbost. Ten Rumun musel být pravými nácky jen zneužit. Echt Tšésky nácik se musí i Tšésky menovat !!

0 0
možnosti
P

por.Dub

23. 3. 2011 10:21
Není co dodat !

Snad jen to, že by se měli PROBRAT  ze spánku hlavně novináři. !!  Jinak článekR^R^R^R^

0 0
možnosti
JL

jjyyy

23. 3. 2011 10:21
Ale

Datum: 18.3.2011 14:40:50

Předmět: Mladému Romovi (IQ40) včera snížil soud trest za

rasistické loupežné přepadení bilého dítěte, rasistické opakované znásilnění bílého dítěte, rasistický pokus o vraždu bílého dítěte, rasistické strašení Hitlerem bílého dítěte, ničeho nelitování a další. Ani diskutovat na iDNESu o tom nešlo pro MULTI-KULTI pseudohumanismus "nejlepšího" serveru iDNES.  

Bohužel pán, který se nejspíš stal opakovaně obětí krádeží, provedených nepřispůsobyvými a normálně bránil svůj majetek, bude po "zásluze" MULTI-KULTI pseudohumanistickým soudem potrestán, až bude černej!!!

Spravedlnost naruby v Česku. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy