Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Když se na někoho podívám, proběhne celá škála myšlenek. Jenže někteří jsou profesionální oběti. Handicapovaného určitě lituji. Barevný zažívá rasismus. Cizojazyčně mluvící xenofobii. Extravagantní je odsuzován atd.

0 0
možnosti
Foto

R^ Jo, vytvářet si domněnky je ošidná věc. A já jsem na roušky už skoro zapomněla. Když náhodou potkám někoho s rouškou, no tak si řeknu, že má k nošení roušky svůj důvod, a tím to hasne. Stejně tak neřeším, že někdo chodí neobutý anebo že někdo v mrazech nosí kraťasy jako v létě. I já mám svoje "úchylky". Náhodou, jsme lid tolerantní R^R^

12 0
možnosti
PC

Mám to úplně stejně. Každý sám musí vědět, co je pro něj dobré, špatné, vyhovující, nevyhovujicí atd. Ať se každý stará především sám o sebe a zamete si hlavně před svým vlastním prahem. Zdůrazňuji, že ohleduplnost samozřejmě ANO, ne však vnucování našich představ, obav, fobií a názorů, které jsou pak spíše manipulacemi, nemajícími se skutečnou ohleduplností naprosto nic společného.

Ale ta poslední věta o toleranci lidu.... no, nevím. Kéž by!;-)

4 0
možnosti
DS

Lidská imunita proti respiračním virům funguje tak, že se každý rok nakazíme novým kmenem, vyléčíme a pak jsme imunní.

Jsou lidé s rizikovými diagnózami, ti se musí chránit. Nejlépe tak, že žijí poměrně osamoceně. Fnes například, díky internetu, mohou žít obklopeni Hi-Fi hudbou z nejlepších koncertních síní nebo poslouchat přednášky nejlepších světových vědců atd. Lze jim i závidět.

Problém?

3 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy