Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste pohoršena texty pana K.T. a přitom jeho styl psaní vůbec nechápete. To je pak těžké s vámi polemizovat.:-)

4 2
možnosti
JN

Ty jeho texty dokáží dle všeho pochopit jenom fanoušci Barcelony a to je pak těžké... :-)

4 1
možnosti
Foto

Tak díky Vám jsem před chvílí zjistila, že paní s koncentrovanou nenávistí stále píše ty svoje zmatečné texty. Karla chválí, no dobře, ale jinak žene stokou pana Nožičku, paní Valíkovou, paní Lhotskou... Její dopis redakci, ve kterém žádá o stažení paní Lhotské a pana Větvičky z hlavní strany blogu, je mi k smíchu.

6 3
možnosti
Foto

A jeste: mate pravdu. Myslim, ze je treba nejen odsoudit agresora, ale zamyslet se i nad sachovnici sveta. Protoze kazda valka ma sve priciny a zadna valka nevznikla nikdy ze dne na den. Jen tak se poucime.

2 1
možnosti
JK

Správně, do budoucna už neobchodovat a neživit diktátorské režimy, když se blíží diktátorův konec, začne vyšilovat a vraždit.

2 0
možnosti
JK

Jestli oni takoví ti zapřisáhlí pacifisti spíše nejdou magnetem na válku.

Když predátorovi nabídnete ruku, tak o ni přijdete, aniž predátor vůbec zaregistruje váš úmysl. Když mu ale dáte pěstí do nosu, tak si vás zapamatuje i pro příště.;-)

1 0
možnosti
Foto

Jste skvela. Dekuji. Ani nihilista by nemel sklouznout jen do navazeni se do ostatnich za cenu zesmesnovani (obcas bezhranicne vulgarniho)uplne vseho a vsech bez jakychkoliv hranic k vire, valkam, financnim starostem casti lidi dnes, atp. Zvlaste, kdyz jeho podporovatele jsou na toto vice nez haklivi. Navic neprokazuje ani prumernou informovanost.

Samozrejme souhkas a nasobna karma.R^

2 5
možnosti
Foto

J80o52s38e28f 46B39á60r51t31a

25. 7. 2022 11:36

Vždyť tu skoro nic jiného není.

4 0
možnosti
Foto

Prosím, co znamená výraz "sexi", paní spisovatelko?8-o

2 1
možnosti
JG

to už vás zajímat nemusí. Krásný den :-)

8 2
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy