Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Smějte se svým problémům. Ostatní se jim smějí také.

5 3
možnosti
JG

Děkuji za radu a přeji krásný zbytek dne:-)

1 0
možnosti
JL

Nejmoudřejší bloger na Idnes....hm, zatím mě nenapadá, že by tu někdo napsal něco moudrého tak výsostného, až bych si ho zapamatoval. Holt moudrých lidí moc není v žádné zemi - zato politických komentátorů dostatečně.

0 0
možnosti
JK

Tak počkáme na příští Karlovo blog.

0 0
možnosti
Foto

Tak nez se do toho zamotame: VADI MI, KDYZ PAN TRCALEK PREKRACUJE HRANICE. VADI MI, KDYZ CILENE ZESMESNUJE JINE BLOGERY. VSIMLA JSEM SI, ZE TO MNOHYM VADI. POKUD ZDE OBHAJUJE NEKDO OPISOVANI BLOGU OSTATNICH ZA UCELEM ZESMESNENI A TO POUZE DLE USUDKU ZESMESNUJICIHO AUTORA, PAK NESOUHLASIM.

MYSLIM, ZE SATIRA MA ZA UKOL POUKAZAT NA POLITIKY CI NESVARY A TO PREDEVSIM MIMO HLAVNI POLITICKY SMER A NE V SOULADU S HLAVNIM PROUDEM PROTI NEVYZNAMNYM LIDICKAM NA BLOGUIDNES. a to je asi tak vse...:-)

5 2
možnosti
Foto

Jj, chtělo by to pozitivní konstruktivní satiru.;-D

3 2
možnosti
Foto

KT si nedělá legraci z nikoho... on si ji dělá z omezenosti, buranství, falešné slušnosti, hlouposti , šosáctví, fanatismu a celé další řady dalších legračních věcí. Jeho přehled o humanitních oborech je fascinující. Po tom co studoval, nebo čím se živí jsem se nikdy nepídil, je mi to fuk.

18 0
možnosti
Foto

Pak by si mel umet ziskat ctenare. Zastaval jste se urputne pani RK a ted i KT. Obhajoval jste urazky RK a ted i KT. Jak rikate, kazdy je jiny a prehled pana Trcalka nikdo nezpochybnuje. Jde o formu a duvody teto formy psani...

5 2
možnosti
ST

I když určitě ne se vším ve Vašem článku souhlasím, přesto oceňuji Vaši odvahu.

K.T. má velmi dobré články, ale ne "non stop", jak někteří jeho skladní příznivci (skoro by se dalo říci až se "sektoidními" rysy), prezentují. Samozřejmě (a zcela pochopitelně), najdou se v jeho tvorbě i slabší "kousky", ale to je naprosto normální.

Já osobně si nic a nikoho neidealizuji (vč. sama sebe), a když na něco takového narazím, zbystřím. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Ono nonstop si držet "top" výkonost, nejen zde umí málokdo... vlastně mě nikdo nenapadá.

2 0
možnosti
Foto

Už Vám nějaký blb řekl, že jste kremrole, když nevyvěšujete UA vlajku a nemáte ji i na čele? Pukud opravdu ano, napište o tom konkrétním blbovi. Nebo přímo jemu. Jinak to vyznívá jako fňukání ve velkém přehánění.

8 0
možnosti
Foto

Já Karla Trčálka nečtu a mám klid.

7 0
možnosti
Foto

Karel Trčálek si nedělá legraci z války a ukrajinského utrpení. Dělá si legraci z lidí, kteří ukrajinské utrpení, stejně jako ruské zločiny, bagatelizují, nebo dokonce popírají. A tak není divu, že si dělá legraci z lidí, jako je Krištofíková, nebo vy. Potrefené se ozvaly.:-/

5 4
možnosti
Foto

Pani Jandova, ozvala jsem se mockrat, kdyz byli zesmesnovani jini blogeri. Neberu nejak osobne. Ale reknete mi, pani Jandova: jste pod blogy KT opravdu proto, ze jim jako jedna z mala rozumite, nebo si jen rada prisadite? Kazdopadne pro vas KT pise....

4 2
možnosti
Foto

Vyvaruji se raději jakéhokoli humoru, abych Vám ve vší vážnosti sdělil, že sarkastický, pitomý a vyloženě zlý humor na téma války na Ukrajině znám, a hnusí se mi stejně, jako předstírané blbství, které toto téma často provází u osob druhu Ivana Davida, Jiřího Vyvadila a dalśích. Všímám si, že hledači rozmanitých příčin války, které by mohli připsat Ukrajině, se nikdy o těchto lidských bytostech nezmíní, jako by jim nějak imponovala skutečnost, že používají stejnou metodu jako odporní ruští ideologové a špičky vedení Ruska. Stejně tak se nikdy nezmiňují o tom, že Ukrajince zabíjejí i zbraně mnoho let dodávané Rusku i Č. republikou a navzdory zbrojnímu embargu. Ale zbraně Ukrajině je pohoršují.

Překvapuje mne, že právě u Karla Trčálka spatřujete ta negativa, o nichž píšete. Z Vaší strany to vnímám, jako hluboké nepochopení.

5 1
možnosti
Foto

Pane Herdo, pana Trcalka dle reakci pod jeho blogy nechape cca 100 blogeru nebo diskutujicich. Mnozstvi prispevku je odstraneno. Vetsina ho prestala cist a zustava hrstka vernych, cast z nich proto, ze si jen rada prisadi. To neni o Rusku. Vsimla jsem si, ze nejvice znaji zakazane weby nebo autory, o nichz pisete, ti, kteri pak mylne predpokladaji, ze je cte nejaka zde neviditelna pata kolona.... :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy