Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Díky paní autorko. Mám dojem, že takhle by šlo rozebrat každý druhý blog budějovického specialisty na rusáky.

V jeho diskusích jsou však oponenti demokraticky mazáni, nebo označeni minimálně za hlupáky, komouše nebo proruské trolly.

Je to profi manipulátor. Však ho to živí a inzeruje to. Otázkou je, zda za podobné články taky něco někomu účtuje, nebo je to prostě jen koníček.

10 1
možnosti
JG

Mně je toho člověka velmi líto - ta nenávist z něj vyvěrá jako láva ze sopky. Nečetla jsem od něj dosud jediný pozitivní milý článek - jen samé hrůzy. Musí být smutné takto žít

7 1
možnosti
Foto

U nesmiřitelného ruso a komunistobijce Zieglera to vůbec nepřekvapuje. Nebylo to poprvé a určitě ani naposledy. VámR^, protože "zaslouženou karmu" dává pouze Ziegler:-).

14 1
možnosti
JG

Děkuji - zasloužená karma dnes určitě nebude:-)

0 0
možnosti
PK

No včera jsem si přečetl blog pana Zieglera a uvěřil jsem co napsal. Dnes čtu váš a nestačím se divit, jak se po vysvětlení mění situace a pohled na to zlé Rusko.

Díky za podrobné vysvětlení a karma za blog.R^

8 1
možnosti
JG

Ano, toto přesně byl důvod k napsání mého článku. Pokus pana Zieglera použít tento smutný lidský příběh k manipulaci lidí a podpoře svých nenávistných projevů vůči Rusku, považuji za nechutný. Kde jsou nějaké hranice lidství?

6 0
možnosti
PN

Karma. Je zbytecne se rozcilovat, je par blogeru, kteri se sami diskriminuji vetou hned na zacatku, ze "hloupi lide ... voli XXX; pata kolona velmoci (ktera se jim nelibi) dela tohle ... atd." Proste kazdy, kdo nehyka jako oni je divny, vandy, neni soudny atd. Tihle nalepkari jsou jedinci, kteri si privlastnili pravu na jediny spravdy nazor a kazdy, kdo ma jiny, je spatny. Jedna se o liberalni demokraty, kteri jsou povestni tim, ze nejsou ani liberalni a uz vubec ne demokraty. Je to jen nalepka pro obdiv diktatury pod zakryvane libivym pojmem liberalni demokracie.

Jinak z filozofickeho pohledu, divny je ten, kdo je proti vetsine. Takze volici Piratu a TOP 09 je podstatne "divnejsi" nez volici SPD, protoze SPD volilo vice lidi, nez TOP09 a Piraty dohromady. Pokud by se tyhle pidistrany nespojili s ODS a STANem, vubec by nebyly v parlamentu a vladu by nejspis skladal Babis. Ale tyhle dve pidistrany na okraji zajmu volicu jsou "normalni", zatimco takova ANO, ktera vyhrala volby na pocet mandatu, ma "divne volice". Bohuzel je to ANO, ktera z filozofickeho pohledu jedina "divna neni", ma totiz ze vsech stran maximalni podporu.

No a pak jeste par blogeru otevrene lze, kdyz dokola melou o jakesi hrozbe z Ruska a co se stane, kdyz bude Rusko utocit na Ukrajinu, ze je to "preci jasne", ze Rusko chce Ukrajinu dobyt. Jakekoliv argumenty proti nevnimaji, jako treba co by asi tak Rusko se zbidacenou zemi se 44 mil lidi delalo, proc uz tedy Rusko nedobylo alespon cast Ukrajiny davno, atd. To je zbytecne, Rusko je proste agresor a hotovo. A kdo tomu neveri je hlupak.

Stejne jako omilany blabol, ze nesmime zaviset na Ruskem plynu a rope. Ze pry Rusko hraje jakousi "energetickou kartou". Vetsi blabol se hned tak nenajde. Narozdil od techto geniu je zemni plyn a ropa pro Rusko komodita, se kterou obchoduje a z nejakeho zahadneho duvodu pro nas je to politikum. Pro ty, co ignoruji realitu, Rusko zatim vzdy dodalo, co bylo nasmlouvano a za ceny, ktere byly nasmlouvany.

17 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy