Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

veson

7. 7. 2010 14:14
Jitko sorry

Jitko sorry, ale dělat v supermarketu a to je zcela fuk jestli ve skladu nebo na pokladně, je vyšlapaná cesta ke konzumaci pilulek na veselou náladu. Možná, že byste o tom měla uvažovat také. Vaše denní lopota by potom třeba nabyla veselejších obrysů. Samozřejmě konzumovat po dohodě s ošetřujícím lékařem..

0 0
možnosti
A

Astartoth

7. 7. 2010 14:11
vase firma je zlocinecke uskupeni

Dle zakoniku prace je zamestavatel povinen uhradit vstupni lekarskou prohlidku, pokud ji pozaduje (spravne by mela byt povinna, ale co uz). Budte radi, ze vas ti narkomani nepraskli na pracak, ze si museli platit povinnou vstupni prohlidku. Priste by si snad meli kupovat pracovni pomucky za sve a jeste priste za sve i nakupovat zbozi, ktere pak prodavaji Rv

0 0
možnosti
AT

pája_

7. 7. 2010 14:35
Re: vase firma je zlocinecke uskupeni

Taky zaměstnanec? ;-D

0 0
možnosti
V

vzdyt_to_rikam

7. 7. 2010 12:51
nezaměstnanost

Je to tak, jak píšete. Moje máma dělá vedoucí závodního stravování. Na Ostravsku, kde je 15% nezaměstnanost a všichni tam brečí, jak "obyčejný" člověk nemůže najít práci. Máma přijimá a vyhazuje kuchaře tak po dvou měsících. Jiní nejsou. Jsou jen neochotní pracovat, nezájem o nic, co se mu neřekne, to neudělá, zájem hlavně o pauzy na kouření, do práce občas opilý, občas vůbec, co nejdřív na neschopenku..říkám jí Proč ty lidi bereš a proč je nevyhodíš hned po první opilosti v práci??? "Protože jiní nejsou." A to ti lidi neberou extra nízký plat, ale na tamější poměry slušných 15tis hrubého - i pomocné síly bez vzdělání. A kuchař je schopný mrkev před dušením nenakrouhat. "To jste neříkala, paní vedoucí."..furt hlídat, všecko opakovat, říkat, hlídat provedení...já bych to dělat nemohla...hlavně že je krize a lidi jsou chudáci a nemají práci...

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

7. 7. 2010 13:18
Re: nezaměstnanost

To jsem rád, že f tom nejsem sám! Jenom na druhým konci republiky!;-(

0 0
možnosti
TV

tomtop

7. 7. 2010 12:41
to znám

na místo vedoucího projekce jisté firmy přijali člověka, který umí vše jen okecat a přeposílat maily. Hádejte, kdo si to odnese ... on rozhodně ne .. zato celá řada zaměstnanců a spolupracujících firem.

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

7. 7. 2010 12:36
jitko sorry

ale jste tak trochu kvocna mi prijde..... takova ta typicka co nevi to nepovi :-P

0 0
možnosti
TV

tomtop

7. 7. 2010 12:39
Re: jitko sorry

přesně to na vás sedí ! Některým holt nikdy nedojde k čemuže ten blog je ...

0 0
možnosti
RP

radim36

7. 7. 2010 11:47
Takoví lidi jako ten zástupce vedoucího

jsou velkým průšvihem našeho personálního trhu.  Protože umí přesvědčit ty správné ndřízené osoby, takže jsou zaměstnání a nejsou okamžitě propuštěni po prvních drobných průšvizích, ale vydrží tam nějaký rok až do velkých opakovaných průšvihů. Pak odejdou zase do jiné firmy, kde zase vydrží nějaký rok a tak to mohou dělat klidně až do důchodu.

Průšvih to je proto, že podle takových lidí jsou potom hodnoceni všichni zájemci o práci a jak jejich životopis a předchozí praxe vykazuje jen náznak  toho, že by se mohli podobat tomu zástupci, prostě je do zaměstnání nevezmou . Často i za cenu toho, že to místo nechají zatím přechodně neobsazené nebo že ho obsadí nějakým známým mimo výběrové řízení, za kterého se jiný známý zaručí.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

7. 7. 2010 17:15
Re: Takoví lidi jako ten zástupce vedoucího

Souhlas.JG

0 0
možnosti
I

ivabublan

7. 7. 2010 10:58
ekonomicka krize

je dobra na procisteni trhu prave od firem tohohle typu, ale bohuzel mam pocit, ze tato krize byla az moc kratka na to, aby lidi neco naucila.

0 0
možnosti
MK

hopajda

7. 7. 2010 12:02
Re: ekonomicka krize

Super, to už je konec krize?

0 0
možnosti
Q

qwerty1234561

7. 7. 2010 10:46
ale mladého absolventa nepřijmete

a nepřijmete. prostě výběr lidí na práci je u nás uplně pomatený, jde hlavně o známosti

0 0
možnosti
JJ

jita

7. 7. 2010 10:34
Mohu se zeptat

Co to bylo za obchodní řetězec??? Mám zkušenosti, že co město to jiná kvalita. Někde uválená zelenina, jinde výstavní kousky. Je to na lidech...

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

7. 7. 2010 17:13
Re: Mohu se zeptat

je mi líto, ale to Vám opravdu prozradit nemohu,páč by si na mne řetězec smlsnul;-)JG

0 0
možnosti
C

Chytry.Kocour

7. 7. 2010 10:08
ten vedoucí byl tragéd...

ale myslím,že byl se svým názorem vyjímkou,že dává práci ženám,které kvůli dětem nevystudovaly. At mají základku,ale at si ověří jejich znalosti. A vůbec jak by přišel na to,že je to diskriminace. Copak někdo s vyšším vzděláním a vědomostmi mám být diskriminován tím,kdo má základku a nic neumí. to se teda zbytečně bál. a k těm spokojeným zaměstnancům. To by jste mohla udělat přednášku v naší firmě,ti by vás hnali. zvlášt pokud by se jednalo o zvýšení platu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy