Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

30. 12. 2009 9:00
drzim vam velmi

palce a preju vse nejlepsi do noveho roku 2010. A i pro ty dalsi.

A piste dalsi blogy. Je to dulezite.

R^

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

30. 12. 2009 19:55
Re: drzim vam velmi

Díky.Taky přeji pohodový nový rok a vše nejlepší. JG

0 0
možnosti
JB

fanda016

30. 12. 2009 8:40
právě jsem dokoukal Ctihodnýho občana

... a řešení existuje :-)

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

30. 12. 2009 8:25
Odvolání

Za takovým účelem je tady institut odvolání, tak doufám, že zatímco jste vše krásně vypsala do blogu, nepropásla jste termín!

Jinak mám pocit (i zkušenost), že v první instanci na to často soudci opravdu zvysoka.....a tak nějak se spoléhá na to, že seriozně se věcí bude zaobírat až druhoinstanční soud, který takový šlendriján většinou zruší, vrátí zpět k projednání na první instatnci a teprve pak si soudkyně/soudce nasadí brýle a něco si také konečně přečte...Tuhle praxi nechápu, ale jak vidno i na Vaší zkušenosti, je uplatňována. Asi se spoléhá na to, že mnozí klienti mezitím "vyměknou" a nechají to být a ti "opravdu poškození" se přece vždycky ozvou. Proč se zaobírat každou prkotinou, to je asi filozofie našich soudů. Jo a také když přijdete k soudu bez advokáta, to je také velké mínus a ačkoli soudce nemá žádné právo Vás za to diskriminovat, s oblibou tak často činí. Takže, přeji pevné nervy! ;-)

0 0
možnosti
EC

lisbonka

22. 2. 2010 15:24
Re: Odvolání

Ja musim rict, ze ja jsem se naopak citila ve vyhode, ze nemam advokata - jak prvoinstancni tak vyssi soudce (nejprve zenska a pak chlap) tezce nesli, ze rodic, ktery se zuby nehty brani platit vyzivny, tam advokata ma, zatimco ten, kdo se vyzivneho dozaduje ho tam nema, takze nakonec milemu papa to pekne otloukli o hlavu, ze deti podporovat nechce, ale advokata klidne plati...obcas se najdou i ti, co maj zdravy rozum.

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 12. 2009 7:56
tady je jediná odpověď

Hnát a stěžovat to pořád vejš a vejš, třeba aspoň v Bruselu uznaj že soudci u soudu lhát nesmí.

0 0
možnosti
A

alexander7III3

30. 12. 2009 6:31
hmmmmmmm,.,.......

co na to rici ... fakt je to nekdy slozite..... tady uz jsou i slova malo ....

0 0
možnosti
OU

30. 12. 2009 6:28
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy