Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ME

dedekzbazalu

19. 3. 2009 12:02
to jo, ale

mě nejvíce v této souvislosti baví Smartclub. Dostaneš dárek či nějaké benefity v podobě slevy na benzín, ale každý kdo umí počítat, tak velmi rychle zjistí, že si ty slevy nebo dárky vlastně koupí za své peníze Rv.

To je jedna věc pohledu a druhá, když mají akci na autíčka, tak všichni tatínkové jezdí jak šílení pro benzín, aby svým synátorům dovezli domů do série něco a ejhle po natankování min.množství se na něj u pokladny zubí nápis - momentálně nemáme. Což je v podstatě to samé jako s tím WC...(Y)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 12:16
Re: to jo, ale

Souhlasím. A to ještě nehovořím o tom, že na těchto čerpačkách se dá zaplatit kreditkou bez zadání pin kódu _ pouze s podpisem, který se dá snadno zfalšovat, takže si zcela marně myslíte, jak máte svoji kartu chráněnou, prdlajs. Údajně je to způsobeno tím, že firma využívá starých čteček, což by mne ovšem jako zákazníka vůbec nezajímalo. Když si však budete stěžovat, budete odkázán na vedení Shellu, takže tak.:-/

0 0
možnosti
PT

hahoc

19. 3. 2009 11:36
Nepochybuji o tom, že je vše co napsala pisatelka

clanku pravda, ale zaroven chapu poboureni vsech ostatnich (tedy tech slusnych) provozovatelu SHELL, protoze opravu z toho clanku je zrejme, ze takto to muze vypadat na vsech SHELL benzinkach.

Chapu i to, ze v dnesni dobe- zvlast treba pro matku samozivitelku je moznost odejit z prace asi az tou posledni- hrdost/nehrdost.

Ale dost mne prekvapuje, ze pisatelka pise o nahravkach onoho sefa, takze svuj odchod jiste planovala jiz delsi dobu- minimalne do doby, nez "nashromazdi" vsechny nahravky- dukazy.

Ted ale nevim, co je cestnejsi- byt odpornym sefem, nebo jeho zamestnancem- "donasecem"? Jiste- zamestnanec je plne v pravu, ale resila toto vse od zacatku s timto zamestavatelem z oci do oci, nebo mlcela a spradala plany co udela, jak se pomsti, az tam nebude a nebude tak celit pripadnym dopadum sve kritiky tohoto zamestnavatele.Ja bych tam take nevydrzel-i kdyz jsem chlap, ale asi bych to prvne resil stale dokola s tim svym sefem, pak odbory atd atd. Ale ja toto nezazil-tak se mi to mluvi

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 11:46
Re: Nepochybuji o tom, že je vše co napsala pisatelka

Zajímavý postřeh, právě že jsem byla v podstatě jediná, kdo tyto problémy řešil otevřeně před ostatními zaměstnanci přímo s šéfem a kupodivu(?) nebyla mu moje otevřenost a snaha problémy řešit vůbec milá, proto přistoupil k praktikám vyhrožování, zastrašování, vydírání apd. což mne vedlo k potřebě pořídit si audiozáznam, podotýkám, že to bylo poté, co dal kolegyni samoživitelce výpověď na 53§(ona bohužel praktiky s nimiž jsem se setkala i já nemůže dokázat) tak proto ty nahrávky - posychrovat, mít něco v ruce - pouhá obrana. Jinak jsem této problematice věnovala také článek Není nad to, když se má člověk s kým poradit.:-)Děkuji za názor

0 0
možnosti
Č

činčo

19. 3. 2009 11:28
Zřejmě se firma domnívá, že ji zaměstnanci

stejně okrádají tak jim nic nedaruje:-P

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 11:32
Re: Zřejmě se firma domnívá, že ji zaměstnanci

Takový názor jsem již také zaslechla:-/

0 0
možnosti
M

milenkamikes

19. 3. 2009 11:08
A CO

takhle informovat úřad práce? neradi vidí přesčasy, at si na ně posvítíVVV

0 0
možnosti
RK

Radek0075

19. 3. 2009 8:13
Milá Jitko,

já vás sice chápu, věřím vám že je to všechno pravda, ale když se podívám na vaše www stránky tak mám pocit že to psaly dvě odlišné osoby. Představoval jsem si vás jako neuvěřitelně silnou osobnost, která se z lehkostí vyrovnává se všemi nástrahy života. Nezdá se vám že právě tento článek dělá z tohoto: http://www.gotterova.osoba.cz/sila-myslenky  neuvěřitelný blábol? 

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 8:38
Re: Milá Jitko,

Nemyslím, je totiž rozdíl mezi odpuštěním a zvíráním očí před pácháním nepravostí, které mohou velmi výrazně ovlivnit životy dalších lidí. Já beru tento zážitek jako zajímavou zkušenost, než bych se se šéfem hádala, dala jsem výpověď, ale proč by člověk neměl nazývat věci pravými jmény. Nevím, jestli jste pochopil, že tady zdaleka nejde jenom o mně. I když na druhou stranu chápu vaše pocity, jen mne mrzí, že odkaz jež jste zmínil ve vás vyvolává pocit, že si za každou cenu musí člověk, který se snaží žít podle určitých zásad, nechat všechno líbit a bude dělat mrtvého brouka. S takovým postojem by to nikam nedotáhl ani jednotlivec ani společnost. Některé hranice jsou velmi křehké. Moc se mi však líbí, že nad tím přemýšlíte a nebojíte se projevit názor, děkuji a přeji hezký den.:-) 

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

19. 3. 2009 7:57
Dobrý den Jitko,

naprosto vás chápu. To jsou bohužel ty rozhodnutí, kdy si člověk říká - Budu za vola, ale donesu domů almužnu, nebo to tomu gaunerovi řeknu jasně do očí, odejdu s obrovským pocitem úlevy, ale s holým zadkem. Bude na inkaso, nebude na inkaso.... Kdo se v takové situaci neocitl, těžko pochopí.

Tak doufám, že už jste "za vodou" a máte to " na háku".;-) Hodně štěstí.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 8:06
Re: Dobrý den Jitko,

Andrejko děkuju, je to přesně jak píšete a právě proto, že vím, že je v podobné situaci hodně lidí, uveřejnila jsem tenhle článek. Myslím, že už je na čase nenchat si leccos líbit. Přeji hezký den:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 7:38
POZOR

ráda bych upozornila, že tyto zážitky jsou pouze ze dvou čerpacích stanic provozovaných jedním člověkem a neznamená to, že by to tak muselo chodit i na jiných provozovnách. Jedna z mých kolegyň odešla a nechala se zaměstnat opět u Shellu u jiného provozovatele a také říká, že přístup, mzda a celkové jednání je nesrovnatelné. Já se však domnívám, že je chyba Shellu, že si své provozovatele neprověřuje :-/Jitka Gotterová

0 0
možnosti
BH

dropa

19. 3. 2009 11:51
Re: POZOR

No je to tak, každý má někoho nad sebou a Božím mlýnům se musí občas pomoct, protože jsou většinou pomalé.:-)

0 0
možnosti
O

otrokář

18. 3. 2009 23:28
Shell a Jitka

Nevím proč si léčíš problém se zaměstnavatelem napadáním firmy Shell. Já sám provozuji několik stanic Shell a znám ostatní provozovatele, ale s takovým přístupem jsem se zatím nesetkal. Pokud je to vše pravda, proč neuvedeš konkrétní stanici, nebo konkrétního ničitele tvého života a schováváš se za špinění firmy Shell a nás dalších provozovatelů, kteří jsme jiní a dle našich zaměstnanců normální. Pokud je to vše pravda, tak uveď veřejně konkrétní stanici a omluv se ostatním, protože na dalších stanicích jsi pravděpodobně nepracovala a neznáš ani provozovatele. Pokud to neuděláš, tak jseš lhářka a pouze prudíš a možná se mstíš za něco, co ani nemá nic společnýho s provozem. Příště piš s rozvahou.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 7:13
Re: Shell a Jitka

Již v úvodu článku píši, že doporučuji ověřit jak to na konkrétní provozovně chodí a že se může stát i to co jsem zmínila. Vedení Shellu bylo o tomto provozovateli informováno a dokonce jsem jim nabídla i audionahrávky, jež toto jeho jednání dokazuje(a nejen to o čem jsem psala). Pokud jste seriozním zaměstnavatelem, nemá se Vás co dotknout. O vašem útočném a nekultivovaném projevu včetně tykání si mohu myslet své, ale obvinit někoho ze lži za to, že napíše svoje zkušenosti jistě vypovídá dost i o vás. Neodsuzuji vás, je mi jasné, že jste příspěvek napsal v návalu emocí, pokud budete chtít více, jsem ochotna vám poskytnout další informace, včetně nahrávek. I diskutovat se dá s rozvahou. Přeji hezký den.;-)

0 0
možnosti
PD

elenloth

18. 3. 2009 23:21
Co mě zvedá ze židle

jsou všechny ty příspěvky lidí ala "proč jste neodešla?" Jakoby nové zaměstnání leželo na chodníku, jenom ho zvednout, jakoby v téhle době každý mohl začít zfleku podnikat, jakoby paní mohla přestat platit složenky s odůvodněním, že odešla z práce se vztyčenou hlavou, že přece lidská hrdost je nadevše.Tihle lidi si asi sedí na svém teplém místečku, nebo mají partnera, který je zajistí, ale měli by si uvědomit, že ne každý je na tom stejně. Zkuste si jenom spočítat náklady na soudní řízení, které se v našem státě táhne roky a navíc s velmi nejistým výsledkem (některé závěry soudů jsou nahlavu postavené) a řekněte, jestli byste mohli zítra tyhle peníze utratit.Nevím, jaké jsou platy obsluhy,ale žádné terno to nebude, takže počítejte i s tím. A pak si představte, že zítra podáte v práci výpověď. Pokud vás nepřepadnou obavy o budoucnos vás a vaší rodiny, tak jste šťastní lidi,ale ne každému je toho dopřáno.

0 0
možnosti
TI

TristanTzara II.

18. 3. 2009 23:26
Re: Co mě zvedá ze židle

To víš, na internetu je to samej schopnej podnikatel ;-D

0 0
možnosti
MD

midou

18. 3. 2009 23:01
přeložit

do angličtiny a poslat "nejvyššímu japonci":-)

0 0
možnosti
P

Piskornik

19. 3. 2009 11:21
Re: přeložit

Az na to, ze ten "nejvyssi japonec" je vlastne Holandan. Chtelo by to vice informaci ;-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy