Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ME

dedekzbazalu

20. 3. 2009 11:56
drtinajan

nedalo mi to včera a snažil jsem najít argument, kterým bych potvrdil, že mám pravdu. Sleva a benefity jsou prostě zaplacené. Uvedu příklad: včera dvě pumpy na 150 metrech. Jedna z článku, druhá od konkurence, natural 95 za 25,90 u Shellu a u vedlejší za 24,90 tedy o 1 kč levnější.

Takže teď počítejme, sleva 2 kč na litru je za 8 bodů, 8 bodů získám za 8 litrů naturalu, tzn. zaplatím o 8 kč navíc, než u vedlejší pumpy.

Následně dostanu slevu za oněch 8 bodů na jednom litru 2 kč a tím pádem mám litr za 23,90 to je ok, ale zaplaceno vše - ze svého, že tankuji dráž než u vedlejší pumpy.

Jo a černé Ferrari jsem sháněl pěkně dlouho a ne u jedné pumpy, aby bylo jasno.

A nebyl jsem sám v řadě u kasy, kdo byl z toho naštvaný. Férové by bylo, dát ceduli před pumpu "nemáme, jeďte si pro benzín ke konkurenci". Takže jak říkám, slevy a dárky si platí majitel karty ze svého, je to nafouknutá bublina.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

20. 3. 2009 13:16
Re: drtinajan

Slevy v podobě hotovosti se poskytují pouze jednou za rok, v průběhu roku si lidi vybírají různé dárky(tam je přepočet na hotovost trochu jiný - nevýhodný).  Jinak ještě do nedavna, což jistě mnozí potvrdím byla Shellka výrazně dražší než konkurence o čemž nás také na pokladně lidé nezapomněli průběžně informovat( O tom paní mluvila v příspěvku). V současné době jsou ceny skutečně tak, jak uvádíte, takže v tomto ohledu se situace poněkud zlepšila, souhlasím. Proč to nepřiznat. Je pravdou, že i v mnoha jiných ohledech si člověk ztěžovat nemůže a není důvod zanevřít na tyto čerpačky kvůli jednomu pitomcovi, co jim dělá špatnou reklamu. Každopádně děkuji za názor a přeji hezký den:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

20. 3. 2009 9:54
předchozí příspěvek patří otrokáři

tedy tomu zde v diskusi, omylem jsem ho vložila volně;-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

20. 3. 2009 9:53
odpovídat v diskusi je slušnost

je opravdu úsměvné, že právě vy posuzujete, který z příspěvků je nesmyslný a který nikoli. Zrovna váš projev moc kultivovaný není, no alespoň jste mi však přestal tykat - taky pokrok. Nejsem nikterak ublížená, jenom si vskutku nemyslím, že když se vystřídá u jednoho zaměstnavatele cca 30 lidí ročně a všichni odcházejí za stejných okolností, že by to byla pokaždé jejich chyba. Také je velmi veselé, jak jste tvrdil, že jsou vaši zaměstnanci spokojeni, no ten můj to také říkal, ale v šatně se o tom mezi zaměstnanci mluvilo jinak;-D;-D

0 0
možnosti
O

otrokář

19. 3. 2009 23:51
Vzkaz pro Jitku

po přečtení všech vašich příspěvků jsem došel k názoru že Vám

všichni ubližují a často střídáte zaměstnání. Asi by Vám vyhovovalo

pracovat v redakci novin nebo časopisů (píšete i knihy), celý den

sedíte u internetu a odepisujete na někdy nesmyslné reakce na váš

článek, to by asi žádný zaměstnavatel nepřekousl. Vynaložená energie se dá využít na hledání nového místa

0 0
možnosti
AA

abc

19. 3. 2009 17:47
Věřím, že co píšete je pravda ...

Ale potom mi vysvětlete, proč mladá, podle fotky hezká, podle toho jak píše ne úplně blbá ženská je ochotna pracovat za 41 Kč u blba, nejspíše bývalého komunisty nebo veksláka, který přes špinavé známosti privatizoval a přišel k benzince. Znám také takového bývalého komunistického bafuňáře - má OMV pumpu - odporné prase, ale pracovat u něj by mě opravdu nenapadlo.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 18:08
Re: Věřím, že co píšete je pravda ...

Když mi práci nabízel, nabídl mi (10.500,-) za standardní počet hodin. Pracuje se tam dva dny a dva dny volno, což mě právě nalákalo. Dříve jsem pracovala jako vedoucí od nevidim do nevidim a nezbyl mi čas na psaní(za nedlouho mi vyjde třetí kniha). Pak ale požadoval, abch pracovala cca 12 - 27hodin za měsíc přesčas( zdarma) a celkově se začal projevovat jako despota. Už tam nepracuji, prostě jsem to zkusila.:-)

0 0
možnosti
L

loginname_

19. 3. 2009 17:04
Nestěžujte si

a vypadněte ;-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 18:09
Re: Nestěžujte si

Kam přesně?;-)

0 0
možnosti
SM

babylon_zoo

19. 3. 2009 15:48
chápu

Váš přítel na telefonu:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 16:31
Re: chápu

R^;-D

0 0
možnosti
PH

strowfan

19. 3. 2009 13:52
Nechci se autorky

dotknout, ale z clanku se mi jevi , jako slipka, ktera porad do neceho kafra, sama vymyslet moc neumi, nedej boze nejaky ukon na pokladne .Za pul roku(klidne daleko mene) nepochopi vydavani premid karty , nebo na tuto cinnost potrebuje skoleni.Taky bych ji nezamestnal.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 14:12
Re: Nechci se autorky

Občas se člověk setká s úkonem, který nikdy nedělal a je tedy nepříjemné když vám nemá kdo informace podat. Mohu vás ujistit, že s některými záležitostmi souvisejícími např. s vydáním p. jednotky si mnohdy nevěděli rady ani operátoři(jedná se např. o nestandardní vztah k vozidlu, vozidlo v době přepisu aj. aj.)tady prostě nelze postupovat na základě nějaké domněnky a žádný manuál k dispozici nemáte. Vy si možná dokážete potřebné informace tak říkajíc vycucat z prstu, já ne.Je vidět, že vůbec nevíte o čem je řeč. Jinak vás mohu ujistit, že v manipulaci s PC a pokladnami jsem byla ještě o několik krokůdále než můj přímý nadřízený a to vás ta práce pak tuplem nebaví.;-)

0 0
možnosti
JK

gotzur

19. 3. 2009 12:26
Cílém majitele čerpací stanice

je, aby zaměstnanec pracoval pokud možno zadarmo a držel hubu. To jste se ještě nezmínila o újezdech řidičů bez placení, které Vám zaměstnavatel dá samozřejmě také k úhradě. Jde jen o to, jestli chce zaměstnanec za takových podmínek u benzínky pracovat.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 12:34
Re: Cílém majitele čerpací stanice

Ó děkuji za připomenutí, na újezdy jsem zapomněla. Ale na druhou stranu, když tu hubu držíte, šéf vás i ocení: poplácá vás po rameni, upřeně se vám zahledí do očí a praví: "V komunikaci se zákazníkem patříte k těm nejlepším" a když už hubu nedržíte, upřeně se vám zahledí na boty a praví: "vy jste problémový člověk";-D;-D

0 0
možnosti
W

webmysh_evo_I

19. 3. 2009 12:21
stereotyp pana p.

už od mládí byl vedený rodiči komunisty, že nejlepší je nedělat nic. stěží se protloukl učňákem, ale protože se mu zaboha nechtělo dělat rukama nacpal se do benzinky, autobazaru, diskotéky, nočního klubu ap. má rád, když je na něm vydět, že má prachy. kožené polobotky, do džín zakasené černé triko, aby vyniklo zlato na krku, na ramenách vysí tmavě hnědá kožená bunda. nejraději ze všeho sedí, o čemž vypovídá i jeho kynutá postava. podle pravidla podle sebe soudím tebe je každý zaměstnanec líná kůže, vyžírka a nesvéprávný de*il, kterého vlastně zaměstnal jen ze soucitu. pan p. ví všechno nejlíp, všechno umí, všude byl, všechny zná. jeho výkony však nikdy nikdo neviděl. v restauraci žere jako prase. musí kolem něj skákat spousta nesvéprávných de*ilů, které ze soucitu zaměstnal jeho kamarád z učení. má jedno dítě. geniální, svobodomyslné, nejkrásnější dítě. dítě může sprostě urážet nesvéprávné de*ily, dělat bordel a obtěžovat ostatní hosty restaurace...

0 0
možnosti
JK

gotzur

19. 3. 2009 12:45
Re: stereotyp pana p.

No a podle takových lidí dělají někteří lidé unáhlené soudy nad kapitalismem. Já se jenom někdy divím, že ten jeho podnik ještě vůbec funguje. Holt v životě přichází člověk o iluze i tímto způsobem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy