Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

P67a55v87e62l 65K82u54l32a

3. 11. 2012 9:52

Karma. Moje babička říkávala: "Zlobivé dítě musíme řezat, aby se napravilo. Hodné dítě musíme řezat, aby se nezkazilo" Ono na tom něco bude :-)

1 0
možnosti

M34i55l80a60n 56R50a40d15e41k

2. 11. 2012 16:39

je zajimave ze se media ,spolecnost, lidi, divaji vsudemozne, jen ne tam kde tem problem zacal, cili do RODINY. Svet byl stale stejny, ba horsi a nebezpecnejsi nezli dnes. Vice sikany, vice nasili, dnes ne tak moc. Ale pokud se neco takoveho stane, nehledejte u ucitele, reditele, spoluzaku, ministra skolstvi, Klause /Paroubka, iluminatu ci chemitrails. Problem je doma, ale tam se nikdo nekouka, nikoho to nezajima. Asi rodina neni v trendu, jenze zabijaka, svetce, nebo normalniho cloveka dela RODINA, genetika, a to ostatni je jen shoda okolnosti. A s tim zadny  rezim nehne. To se delo za komancu (sam si pamatuji na dva pripady,ale v novinach o tom nepsali), delo se to za feudalismu, a v jeskynich. A vzdy za  tim byla rodina.

4 2
možnosti

Jenomže to souvisí s mojí odpovědí na "Křičí se moje práva, ale ne moje povinnosti"

Když kašlu na školu a nejsem ani pátkoškolák, tak vyletím, ani nebudu vědět jak.

Kdyby si na mě učitel skutečně zasedl a skutečně si na mě léčil svoje mindráky, tak je situace těžší.

A navíc se doba skutečně změnila - dřív, když si děti hrály na střílení, tak se nad tím nikdo nepozastavoval (hraní si na střílení imperialistů bla činnost přímo chválihodná) a dneska je to "Jaká hrůza, děti si hrají na střílení". Navíc bohužel víme, že ti co drželi hubu a krok nakonec "jenom" plnili rozkazy a těch je v pekle tolik, že vyčerpali kapacitu i pro metaláky.

Chci znát vaše názory.

2 2
možnosti

Velmi dobře a pravdivě napsáno! Ale co s tím?

5 0
možnosti

Je to v rodičích!Kdysi o mě učitelka přerazila ukazovátko a nedej Bože si doma postěžovat-to bych dostal znova.Teď se učitel jen křivě podívá na žáka a rodiče by ho nejtaděj ukřižovali.Děcka dovolují čím dál víc,však papínek-bohatý podnikatel a sponzor školy to vyžehlí....

12 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy