Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H32a76n15a 81V57l36k28o51v92á

11. 3. 2018 13:56

Já si jen nedokážu představit co na památníku může stát půl miliardy. A to je jedna z mých nejlepších přítelkyň akademická sochařka.

0 0
možnosti

Vykoupení toho vepřína,jehož majitel zareagoval na situaci:-(

0 0
možnosti
Foto

Já čekal něco veselého, a Vy tohle. A přitom jste dnes vyčítala jiné autorce, že je zatrpklá a píše jen v návalu negativních emocí a tak podobně.

To Vás rozhněvala pitomá pajda? Tak si dáte o jednu kávičku u Šroubka méně a máte to doma. Rv

0 0
možnosti

Je evidentní, že tu není pitomá ta pajda. Zkuste si to přečíst znovu. mějte se hezky:-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Fajn, že jste opět začala psát.

0 0
možnosti

Děkuji, mějte se hezky

0 0
možnosti
Foto

50,- Kč na hlavu by bylo relevantní, kdyby každý vydělával. Jen že vydělává. Taky tu máme nezaopatřené děti, důchodce, matky na mateřské, nezamestnané, invalidy, atd... atd... atd.... Kdo těch 50,- Kč zaplatí za ně? No jistě, ten, kdo je ekonomicky aktivní, kdo vydělává..... jenže pak to nebude 50,- Kč, ale několikanásobně více.

9 1
možnosti
Foto

opr.: Jenže NEvydělává.

0 0
možnosti
Foto

K60a63r85e89l 38C14a30c31h

10. 3. 2018 17:57

Lety jsou dobrou a potřebnou kauzou pro zviditelňování romských aktivistů. Vedle domů obývaných Romy jim chlív, který sypou rovnou z oken nevadí, ale vepřín poblíž památníku ano. Nevím, co by chtěli, aby na místě vepřína vzniklo - snad, že by se obnovil tábor v původní podobě? Mně by zajímala jiná věc. A sice Terezín. Je to město, kde byli za německé okupace internováni občané židovského původu předtím, než byli transportováni do koncentračních a vyhlazovacích táborů. K tomu se Lety ve velmi malém měřítku dají přirovnávat v pozdější době své existence. Terezín je ale také významnou památkou fortifikačního stavitelství 18. století a tomu se tedy Lety rovnat nemohou. Tuším v říjnu loňského roku vichřice zničila střechu historických Žižkových kasáren. To proto, že objekt po odchodu armády bez údržby dlouhodobě chátral, zřejmě z nedostatku peněz. No a my nyní máme zbytečně vyhodit půl miliardy za vepřín, jen abychom zavřeli ústa romským aktivistům a bývalému lidoveckému ministrovi. Přitom nemáme peníze na údržbu historické památky, která je zároveň symbolem utrpení těch, kteří museli nosit žlutou hvězdu. Židé mlčí, protože se nepotřebují živit jako židovští aktivisté. Romským aktivistům však výkupem vepřína ústa nikdo nezavře. Najdou si další téma. Vždyť je to jejich džob. Dejme peníze na opravy, údržbu a rekonstrukci pevnosti a města Terezín. Ten stojí za zachování v původní podobě.

17 2
možnosti
Foto

V Hodoníně u Kunštátu, kterým prošlo víc Romů než táborem v Letech a odkud bylo i odsunuto víc Romů do likvidačních táborů než z Let jsem našel na netu jen jeden náhrobní kámen s nápisem, který má připomínat utrpení Romů. Takže se nabízí otázka, proč bourat vepřín v Letech, když by se důstojný památník utrpení Romů mohl postavit v Hodoníně za mnohem nižších souvisejících nákladů. Taky lze čekat, jen co bude tábor v Letech vyřešen novou iniciativu v Hodoníně a potom budeme mít památníky dva..

6 1
možnosti
Foto

Ale pane Bicero, v Hodoníně přece není prasečák spřátelené firmy, která krachuje.....;-)

2 2
možnosti
Foto

Vzhledem k mizerným hospodářským výsledkům vepřína v Letech a situaci na trhu s vepřovým masem stačilo ještě pár let počkat. Ten vepřín by sám zaniknul a přestal zapáchat.

1 1
možnosti

Máte nějaké konkrétní údaje nebo jen tak střílíte od boku?

1 0
možnosti

Mudr. Macek, byvaly clen ODS zverejnil vcelku rozumny navrh. Specialni dan pro ziskani prostredku na vykup prasecaku a vybudovani pomniku. Dle jeho navrhu by tuto dan platili pouze ti kteri chteji aby se timto zpusobem cela kauza resila.

Myslim, ze je to velmi rozumny navrh, kterym by se mela snemovna zabyvat

13 1
možnosti

Souhlasím za předpokladu, že celý systém subvencování ve státě převedeme tímto směrem. Tudíž žádné dotace pro jakékoli firmy a obory jako je zemědělství. ;-D Přirozeně bychom především měli revokovat státní záruky za banky a příjemci odškodného za jejich státní sanaci by měli peníze vrátit a ták dál do úplného naplnění státního rozpočtu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy