Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94a27n56a 22M35a85j18o53v51á

13. 4. 2013 21:52

Kvóty prostě nebrat. Buď to nám ženským jde a chceme se škrábat někam nahoru (ať už kamkoliv od osmitisícovek po parlament) nebo nám to nejde. Docela chápu, že schopný chlap by musel být vytočený doběla, kdyby ho při nějakém výběru přeskočila ženská jen proto, že je na to nařízení. Nebo naopak schopná ženská roky poslouchala, že má své místo jen díky kvótám.

2 1
možnosti

To je přesně ono. Pozitivní diskriminaci nebrat :-)

3 0
možnosti

to patřilo Tině;-D Jinak samozřejmě všem děkuji za zajímavé příspěvkyR^

1 0
možnosti

Parádně napsáno! R^ Příkladem u nás budiž Dana Drábová, Kamila Moučková nebo Miroslava Němcová ;-) Líná huba - holý neštěstí, nízká snaha vs. vysoké ambice také a žádné kvóty tomu nepomůžo. Chlapi to přeci mají stejné, nepoměr je dán jen vyšší mužskou soutěživostí a tlakem na výdělek muže kým? Ženou :-)

3 1
možnosti

karmaR^R^ - mimochodem za tenhle nazor to od feminazi pekne schytas;-D

4 0
možnosti

jsem zvyklá schytávat to ze všech stran běžně;-D

2 0
možnosti

J25a64n 84J17o68š50t

13. 4. 2013 14:09

Děkuji Vám za to, že ženy jako Vy ještě existují.

4 0
možnosti

můj muž je taky rád;-) díky

2 1
možnosti

nicmene jste pani autorko nezminila jeste jeden problem, a to je pozadavek, ktery netusim ted, kde je ukotven, nicmene je, mozna v antidiskriminacnim zakonem, ze se zamestnavatel uchazecky o praci nesmi ani ptat, kolik ma deti... Ten problem tedy je zamestnavani zen s detmi. At si kazdy zkusi predstavit, ze je majitelem dvou obchudku. V jednom pracuje sam a do druiheho prijme zenu se ctyrmi detmi.... Rekneme, a myslim, ze to odpovida, ze kazde dite bude dva tydny v roce nemocne a do toho i sama pracovnice dva tydny... K tomu pripoctete dovolenou a sem tam doprovod ditete k lekari atd... A zjistite, ze mate sice pracovni silu, ovsem ctvrt roku pro vas nepracuje.....

6 3
možnosti

tak o tom mi můžete vyprávět, jenomže za to fakt nikdo nemůže, ale když je ta ženská pracovitá, dokáže ty problémy s absencí vynahradit;-)

1 1
možnosti
Foto

R^Neb co není průměrné a neschopné, prosadí se samo,R^

8 1
možnosti

přesné - karmaR^

Navíc nedávno americké feministky přiznaly, že skutečné rozdíly mezi platy mužů a žen téměř nejsou... Jsem zvědavá, kdy to přiznají ty naše. Jde totiž o metodiku těch statistik. Když totiž vezmete průměrný roční plat ženy, která si odpracuje jen svých 8 hodin a jakmila nastane konec pracovní doby, už je práce nezajímá - a proti tomu muže na té samé pozici, který má X hodin přesčasů a udělá i něco navíc, za což dostane prémie, je celkem logické že mužův plat je vyšší. Jenže to není žádná diskriminace - ale naopak spravedlivé ohodnocení vykonané práce.

6 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy