Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

Zicher

3. 8. 2012 12:50
Jitko, diky za Vase clanky ...

... tak nejak mi pisete z duse, a mate nazory velmi podobne s mymi.

Pokud se nekdy budete chystat do Ostravy, dejte mi vedet - mate u mne sklenku vina dle vlastniho vyberu :).

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

4. 8. 2012 13:33
Re: Jitko, diky za Vase clanky ...

OK, ozvu se, díky:-)JG

0 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

1. 8. 2012 15:50
moc pěkný článek

R^

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 8. 2012 16:47
Re: moc pěkný článek

díky JG

0 0
možnosti
JM

scort

1. 8. 2012 15:35
je to i vzorech

Myslím, že jste velmi dobře vystihla podstatu problému. Navíc vrozených vlastností není tolik jako vlastností získaných, to je ta výchova. Nicméně dalším aspektem je určitě i absence vzorů v naší republice. Schválně se zamyslete, koho z elit národa by jste dnes dala za vzor svým dětem.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 8. 2012 16:46
Re: je to i vzorech

Souhlasím, s těmi vzory je to fakt hooodně smutné. Díky za příspěvek JG

0 0
možnosti
ZB

cervenec

1. 8. 2012 11:36
Ja vam nevim ....

na me byli rodice hodni az moc, nenechali me nic delat, cesticku umetali, kde mohli ...nicmene se postarat o sebe umim uz mnoho let a nadprumerne. Pravda je, ze me to naucil az zivot , mozna pozdeji nez ostatni vrstevniky a o to vic to bolelo.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 8. 2012 16:48
Re: Ja vam nevim ....

A nebo tak:-) Díky za příspěvek JG

0 0
možnosti
JK

holkazhane

1. 8. 2012 7:13
V hodně věcech s vámi nesouhlasím.

Není to jenom vina rodičů. Jsou to podle mě i určité povahové dispozice, které člověka ovlivní. Proto i z několika sourozenců, při stejné výchově, může vyrůst několik různých povah, různých přístupů k životu. A podívátel-li se s nadhledem na vývoj posledních desítek let, je evidentní, že teoretický hodnotový žebříček má s tím praktickým málo co společného. Být úspěšný tady a hned a jedno jak, je pro hodně lidí priorita. Pro příliš mnoho lidí. Takže to nevytrhne menšina, které lpí na tom, že kdo lže ten krade...bez práce nejsou koláče...kdo jinému jámu kopá....

1 0
možnosti
MV

marka40

1. 8. 2012 8:26
Re: V hodně věcech s vámi nesouhlasím.

V něčem máte pravdu, v něčem ne. Povahové dispozice jso usamozřejmě také velmi důležité. Jenže - když ty špatné dispozice rodiče ještě podporují, pak to dopadne špatně. Když byly naše děti malé, tak jejich spolužák si na mámu v 7letech otvíral hubu přímo před lidmi takto: "mamo, kdy už mi konečně koupíš toho horáka!?". "Ona mu odpověděla: ale to víš, miláčku že už ti ho brzy koupím". Dneska, ve 25 letech ji klidně pošle do prde... Kde se stala chyba? Už v tom dětství. Tenkrát ho měla hned zpražit a říct: za takovéhle chování ti žádné kolo nekoupím! I grázl tottiž dobře pozná, kde jsou meze. Když je nedostane včas, a není mu včas dáno najevo, že matka je ČLOVĚK, ne služka, ale naopak - matka mu tu služku celý život dělá, pak samozřejmě bude chodit pro důchod a ještě jí při tom vynadá. Nebude to brát za nic špatného, vždyť to tak fungovalo už v dětství.

4 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy