Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ursula

11. 3. 2012 17:48
Myslím,

že tento problém se netýká jen matek samoživitelek.Solidarita by se měla týkat i důchodců,invalidů a vůbec všech potřebných.Bohužel to tak ale nefunguje...;-O

0 0
možnosti
TP

assco

1. 3. 2012 7:19
Zacneme prostym konstatovanim, ze zen se

rodi 2x vice nez muzu. To je statistika. Je li tomu tak

pak je zjevne, ze tu vzdy budou zeny samozivitelky. Stat je predevsim naprosto bezzuby kdyz ma ochranit zeny a povolat k odpovednosti muze pri placeni na deti. Tusim, ze v Polsku schvalil pred par lety jednoduchy zakon. Dluzis na deti? Zabavi ti ridicak. Proste a jak jsem nedavno diskutoval i velmi velmi ucinne. Nechci delat z zen svetice, to rozhodne ne. Konec koncu maji jen minimum soucitu s tou jiz odvedou manzela, aby zalozily sve hnizdo. Predmetem zminenych zakonu by take nemela byt ochrana zen ale predevsim deti. Ceka nas jiste nelehka doba, a to nejen matky s detmi ale i napriklad duchodce. Ja si ale myslim, ze straseni je jen straseni a realita bude jinde. Pokud ne a zen je statisticky vice nez muzu, bude boj o zivitele jeste tvrdsi a to bude znamenat jen vice rozpadlych rodin. To neni rozumna vyhlidka.

0 0
možnosti
SF

Stary Fafa

1. 3. 2012 19:33
Re: Zacneme prostym konstatovanim, ze zen se

Zen se rodi 2x vic nez muzu? Opravdu? to se ceska spolecnost natolik lisi od jinych spolecnosti na planete? Tady je odkaz na statistiku ve Statech. http://www.cdc.gov/nchs/data/nvsr/nvsr53/nvsr53_20.pdf

1 0
možnosti
SČKK

Slušný člověk Kvítek Koranda

1. 3. 2012 1:07
Obávám se, paní Jitko,

že pan Liška píše o něčem jiném (jiných ženách), než jak to chápete Vy. Kdysi tu něco podobného (o nízké porodnosti většinové společnosti) napsal Roman Joch a jak to chudák o bab schytal - prej z nich nikdo nebude dělat mašiny na rodění dětí. Inu, i tak se dá (ne)pochopit dobře míněný článek. Pochybuji, že by mu to tam natíraly ženský, co nějaké ty děti už mají.

Jinak, naprostý souhlas s nadpisem článku :-);-), totéž by se dalo napsat i mužům. Je v trochu pozměněné úpravě: do postele si klidně vlezte s kým chcete, ale sakra dobře si rozmyslete, kterou z nich si uvážete na krk ;-D! Nebo snad nemám pravdu?

1 0
možnosti
VK

Vjačeslav Kotenočkin

1. 3. 2012 20:18
Re: Obávám se, paní Jitko,

Člověče, Korando - ty jsi plnej nenávisti k ženám - proč je tedy furt obtěžuješ? Diskutérky i blogerky...;-D;-D

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

29. 2. 2012 22:10
souhlasím

na jednu blbku co si za to fakt muže sama připadá jeden tupec co kvůli mladý mindě zblbne tak že s ní chce hned zakládat rodinu. :-) nemám moc pochopeni ani pro jedno. Ať si každý užije ale bourání rodiny s dětmi není-li těžce disfunkční je znak blbosti. :-) karma

0 0
možnosti

ould

29. 2. 2012 12:22
článek pana Lišky jsem nečetl

ale tak nějak jsem nabyl dojmu, že on se zmiňoval o svobodných matkách coby samoživitelkách, které buď neuvedou otce, protože ho opravdu neznají nebo jenom proto aby mohly "sát" sociální dávky.

Ve Vašem případě mi trochu uniká, proč jste se po rozvodu stylizovala do role samoživitelky. Rozvod sice znamená oddělení partnerů od stolu a lože ale nezbavuje ani jednoho zajistit potřeby svých dětí, minimálně soudem stanovenými alimenty. Takže kde byl konkrétně problém u Vás?

1 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

29. 2. 2012 17:54
Re: článek pana Lišky jsem nečetl

samoživitelka je žena, která pečuje o děti sama bez partnera a je jedno je-li rozvedená či nikoli. Soudně stanovené výživné musí mnohé ženy soudně vymáhat, což mnohdy trvá i několik měsíců. Kde byl problém u mě? Osm tisíc výplata a na každé dítě patnáct stovek, takže jsem opravdu byla ráda za sociální podporu.:-)Díky za příspěvek JG

2 0
možnosti
GF

gay focker

29. 2. 2012 11:48
jak to vidím já

buď je liška bastard (levoboček) a je v tom případě naštvanej na svou matku, potažmo všechny ženy nebo prostě jen nemá úspěch u žen a tak vůči nim plane nenávistí.

7 0
možnosti

petr66

29. 2. 2012 12:00
Re: jak to vidím já

Co je Liška jsem napsal a byl jsem po právu smazán.;-D

5 0
možnosti
K

kuchl

29. 2. 2012 11:37
Každý strůjcem

svého ne/štěstí platí v manželství víc , než  jinde .  Zamilovanost je nebezpečná choroba , zrovna tak náhodný sex nebezpečná hra . Jak skončí záleží na míře tolerance a odpovědnosti partnerů . Zamyslet se , než do toho vlítnu není na škodu !;-)

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

29. 2. 2012 11:20
kdepak, choďte s námi chlapy, žencký do postele

není to tak jak to vypadá !

0 0
možnosti
DK

Fonon

29. 2. 2012 11:17
liška je mimo

mne by docela zajímal, co říká na jeho názory jeho matka či jiní členové ženského pohlaví.

A za druhé, jestli do toho "lezení do postele" zahrnul i svou matku

4 0
možnosti
JC

Jarcho

29. 2. 2012 10:46
Ženy se musí zamýšlet převelice,

protože dnes už víc než polovina těch mužů vyrostla bez otce a tak je jejich schopnost být dobrými manželi a dobrými otci velice ohrožena.

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/45344/genderove-vyvazene-slabikare-jsou-smesne.html

Samozřejmě i muži si musí dávat velký pozor, protože víc než polovina žen vyrostla bez otce a tak mají velmi omezenou schopnost vytvořit spolu s mužem rodinu a hodí se jen na občasná postelová dobrodružství.

7 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy