Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Londynanka

20. 10. 2011 17:20
ti vzdelani pravdepodobne

Ti vzdelani romove pravdepodobne nechteji mit s temi ostatnimi nic spolecneho.

0 0
možnosti

stepulka

22. 9. 2011 14:15
...

R^

0 0
možnosti

Jiittkkaa

16. 9. 2011 16:43
Děkuji všem za příspěvky

v diskuzi a přeji krásný zbytek dne:-)JG

0 0
možnosti

Daniel P.

16. 9. 2011 10:54
Romsko aktivistický folklór

...když nemáš co říct, vytáhni Hitlera. :) Jak já bych si přal, kdyby se Cikáni sebrali a poslali Romské aktivisty a další Romy k čertu.

2 0
možnosti

Jiittkkaa

16. 9. 2011 16:40
Re: Romsko aktivistický folklór

přesně tak:-)JG

0 0
možnosti

boubinek v.2

16. 9. 2011 10:34
Pan Kováč

byl, je a bude vždy rasistou. Jenom ne bílým rasistou. Jeho nenávist majoritní společnosti je tak obrovská, že je jen otázkou času, kdy vybublá na povrch ve formě trestného činu s rasovým podtextem, který nebude (jako vždy) nikdy souzen. Hanba.:-(

4 0
možnosti

Mychal.B.

16. 9. 2011 10:12
Hm, výživný kousek, ten pan Kováč

Další jemu podobný parťák je pan Nikola Štefan. Poprvé jsem jej viděl v pořadu u Jílkové, kde si, mimo jiné, stěžoval, že ho nikdo nezaměstná, i když má VŠ vzdělání protože je cikán.

Pak jsem s ním měl tu čest na jeho blogu zde. Už samotná úroveň pravopisu a stylu psaní by mi, jako potenciálnímu zaměstnavateli, stačila k tomu, abych ho nepřijal. A to se pak ještě rozjel v diskuzi, kde už se vůbec nekontroloval a vulgárně mi nadával do buez.antů apod. (ne, že bych to měl ve zvyku, ale ze srandy a zvědavosti jsem ty jeho příspěvky zkusil označit jako nevhodné - nezmizely dokonce ani při opakovaném nahlášení). Pak ten blog pro jistotu zrušil.

Očividně mu, jakožto člověku s VŠ vzděláním ani nedojde, že v době, kdy si zaměstnavatelé vybírají zaměstnance i podle toho, co ti mají na účtu na facebooku jim při zadání jeho jména do googlu vyskočí jako první odkaz na jeho blogy na iDnes. A pak ho ti škaredí rasýsti diskriminačně odmítnou...

2 0
možnosti

isabell

16. 9. 2011 10:19
Re: Hm, výživný kousek, ten pan Kováč

Štefan blog nezrušil, jen si vyměnil foto (které je v rozporu s kodexem blogera, stejně tak jako třeba Hassanovo):

http://stefan.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

pěnice

16. 9. 2011 10:05
Já bych se přimlouvala za to,

aby prezident tu nabídku schůzky přijal. Měl by možnost zblízka poznat, koho se tak vehementně zastává. A doufám, že si to pak bude dlouho pamatovat.

2 0
možnosti

Danny boy

16. 9. 2011 9:37
...

Rozhodně by se měl s panem prezidentem sejít a především prodiskutovat otázku kdo je tady bude živit, až Češi vymřou a s nimi i těch pár slušných z jejich etnika.

To není tak vzdálená budoucnost. 25-30% párů bezdětných, rodina o jednom dítěti, dvě už začínají být vyjímkou. Kolik let, případně generací to může trvat? Pokud vím, tak vlády musí mít i dlouhodobé plánování.

1 0
možnosti

pesimistka7

16. 9. 2011 9:26
Ano i naší babi "vštípil" její

pradědeček dozajista "nepravdy" o, tehdy cikánkách, s širokými sukněmi, do nichž chytali slepice, které hospodyně nesihly pozavírat. A jak na ně četníci, právě kvůli tomu (aby ke krádežím nedocházelo) dohlíželi a "předávali" si je na hranicích vesnic, když projížděli - tehdy ještě jen projížděli.

Jinak karma. Můj názor je, že vzdělaní Romové ve většině nemají u "ghetových" moc šanci, protože už nemusí být bráni jako "jejich", protože žijí jinak a cokoliv zavánějící sebereflexí a povinnostmi, tam příliš nemá šanci. Je mi líto, ale pomoc, aby byla smysluplná, musí mít hranice, jinak dělá z pomáhajících sluhy (a bl*bce) - platí všeobecně. Každému prostě pomoci nelze, zejména když nepočítá s tím, že to hlavní je na něm.

2 0
možnosti

thunderclap

16. 9. 2011 9:17
Máte pravdu...

...jeden takový napáchá ve vztazích mezi majoritou a Romy,víc škody,jak stovka jeho nepřizpůsobivých soukmenovců...

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy