Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mikonako

24. 4. 2011 11:20
Dvojí přístup

Oni pachatelé trestní činnosti nejsou souzeni? Kdo jsou pak ti údajně většinový vězni v celách? I tady platí dvojí přístup...Rom=natvrdo...Nerom=podmínka.”

Oni pachatelé trestní činnosti nejsou souzeni? Kdo jsou pak ti údajně většinový vězni v celách? I tady platí dvojí přístup...Rom=natvrdo...Nerom=podmínka.”

Uvedu příklad z úst předsedu DS SS. Ve svých projevech tak rád mluví o tzv. příkladu z Litvínova, kde Romové za to, že údajně rasisticky napadli satanistku Křehkou dívenku dostali veřejně-prospěšné práce. Podle něj se jedná o dvojí přístup. Ano má pravdu! Byl uplatněn onen dvojí přístup. Tady je důkaz viníci nikdy nebyli potrestáni ani pokutou! 

http://www.youtube.com/watch?v=Eyd9s68KGUs      stejný přestupek, odsouzeni pouze Romové...

0 0
možnosti

Kolumbo

24. 4. 2011 12:24
Re: Dvojí přístup

Co tu ještě děláte? Celá EU na vás toužebně čeká, na světě přece není jenom Kanada!

0 0
možnosti

mikonako

24. 4. 2011 10:59
Pologramotná autorko

http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_9570

V diskusi jste odbočila od tématu, takže pro doplnění Vašich zžitých polopravd a lží Vám doporučuji přečíst si tento článek. Vámi proslulé lži o zvýhodňování Romů, jsou vlastně porušením zákona sociálních pracovníků, kteří Romům přispívají většími sociálními dávkami ze své mzdy...Jaká jste ubohá a neschopná přemýšlet..

0 0
možnosti

Jiittkkaa

24. 4. 2011 13:21
Re: Pologramotná autorko

proč by měl být někdo trestán za pokus o zákaz pobytu, když si naopak cikáni ztěžují, že je jim bráněno svobodně opustit tuto zemi? nemáte v tom trochu zmatek? Věnujte se raději i nále svému exibicionismu a zapozujte si na nějakou pěknou;-Dfotografii - třeba vás to hodí do pohody;-)JG

0 0
možnosti

stop populismu

24. 4. 2011 10:30
Karma

Samozřejmě karma, ať si někdo jako pan Hassan blábolí - máte pravdu a Váš názor odráží názor většiny veřejnosti. Hrstka proromských řvounů, kteří si na otázce tzv. českého extremismu postavili kariéru, na tom nic nezmění.

Pod vlajkou pseudohumanismu ustupujem, strkáme hlavu do písku, určitá část minoritní populace z nás má srandu. Pamatuju si scénu, která pro mě vystihla, jakým způsobem někteří z těch, které popisujete, přemýšlejí - televizní soutěž Superstar, porota nepošle do dalšího kola Romku.... načež ona se naštvaná vrátí do sálu mezi svoji rodinu, která to tak nenechá, vtrhne v počtu osmi lidí do místnosti s porotci a začne se odvolávat na rasismus "jejich dcera umí zpívat a je to rasismus".

Houby rasismus. Jen tato část populace je mnohdy (resp. vždy) přesvědčena, že za vše můžou v první řadě ostatní, jen ne oni sami. Nezávidím proto slušným Romům, kteří se v tom marastu snaží prosadit a bojují, aby se od toho přemýšlení odpoutali. Před těmi hluboce smekám a držím jim palce. 

0 0
možnosti

vit.hassan@seznam.cz

24. 4. 2011 0:44
USPOKOJUJE VÁS TO?

Karmolovko obecná,

to Vám v té samoobsluze opravdu tak špatně platí, že nás neustále musíte zásobovat Vašimi nekonečnými pohádkami o zlých Romech a hodných Češích?

USPOKOJUJE Vás Karma a popularita převážně z řad náctiletých, dělnické třídy, zahořklých důchodců a Vandasovců?Rv  - Proti gustu žádný dišputát!;-)

0 0
možnosti

Brambora Telecí

24. 4. 2011 1:05
Re: USPOKOJUJE VÁS TO?

To je zoufalost ;-DRv

0 0
možnosti

palič66

23. 4. 2011 21:11
sdružení a "neziskovky"

tasemnice státu. Nejen že vysávají státní pokladnu, která v době krize živí například kůrovecký server romea, ale ještě sepisují udavačské lžidopisy a bombardují s nimi evropskou komisi a podobné parazitní organizace na zahraniční úrovni. Potom chodí nějaké buzerace z Bruselu na základě jejich neoprávněných stížností. Ze všeho nejhorší jsou ale vlastizrádci z řad bílých, kteří se snížili k tomu, aby šli proti vlastním lidem na straně kůrovců. Hanba vám.

0 0
možnosti

vver440 1@klikni.cz

23. 4. 2011 17:33
karma

a velikáR^R^

0 0
možnosti

Camino.

23. 4. 2011 17:27
Kanada je velika, mista je zde spousta

According to the Canadian immigration service, 57 percent of the Czech gypsies had police records in the Czech Republic. Toto je z National Post, ale neverte tomu, tyhle noviny lzou:-) Horsi je, ze zdejsi urady chtely poslat nove immigranty na sever, meli zakladat ryzova pole, pokud se nemylim. Zivot treba v takovem Dawson Creek neni bez nebezpeci, kdyz se vyriti opily Kanadan ze Salonu, muze vystrilet pul mesta a na toto dnesni immigracni urednik musi kazdeho noveho azylanta upozornit....Nejpriznivejsi podminky jsou v Quebecu, ale podminkou je znalost francouzstiny, to ovsem take neni problem, je znamo, ze jsou jazykove velice nadani.

0 0
možnosti

Viki007

23. 4. 2011 18:14
Re: Kanada je velika, mista je zde spousta

57% ?? Takže všichni dospělí, protože ten zbytek jsou jen děti do desíti let, néé?

0 0
možnosti

_-1-_

23. 4. 2011 13:51
Citace:

"Domníváme se, že není možné nadále upírat právo Romů na jejich svobodný odchod z této země. " .......................

Škoda, že nebylo konkrétněji rozvedeno, kdo a jak jim brání opustit ČR.

0 0
možnosti

boruvka

23. 4. 2011 15:35
Re: Citace:

K odchodu jim nikdo nebrání, jde o to, jestli je někde chtějí...

0 0
možnosti

Jyrkův pocit vícecennosti

23. 4. 2011 13:00
Co by asi psali, kdyby měli svého Paroubka

u moci?

0 0
možnosti

lrkfa

23. 4. 2011 17:14
To už je nemoc

!

0 0
možnosti

habit-.!..

23. 4. 2011 10:23
... já je podporuji a pod tu žádost bych se podepsal taky...

... máme přece právo, aby mohli žít kde se jim líbí a kde nebudou utlačovaní a diskriminovaní, a neměly by jim v tom bránit nějaké umělé administrativní překážky...

... jen se bojím, že ta žádost nebude vyslyšena - kanaďani sice budou mít plnou hubu pouček o bezproblémovém soužití, ale nebudou ochotni ho realizovat u nich doma... mají totiž ZKUŠENOST...

0 0
možnosti

zdeseny obcan

23. 4. 2011 12:45
Re: ... já je podporuji a pod tu žádost bych se podepsal taky...

Ja bych byl proto financne podporit jejich odjezd, samozrejme za predpokladu ze bude legislativne zajisteno to ze se zdejsiho pekla jiz nevrati.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy