Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, já si myslím, že ty psychotesty u psychopatickým policistů jsou prostě zaplacené. Vždyť psycholog je také jen člověk.

0 0
možnosti
Foto

I74v60o 93C48i16l92i41c47h

2. 3. 2015 22:15

A kdo tedy u povinných psychotestů bude hlídat ty psychology? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zárukou je jen smrt. Ale spousta lidí to pořád nechce pochopit.

3 0
možnosti

Děkuji všem za zajímavé příspěvky a přeji hezký večer:-)

1 0
možnosti

...slovy jednoho slavného psychiatra...nemáte ani ponětí kolik lidí svobodně běhá po světě...a přitom jim už dávno luplo v bedně....

1 0
možnosti
Foto

Psychotesty, psychologove ani psychiatri nikdy nic nemuzou zarucit na 100% (viz. temata, ktera jste zminila, pridam napriklad zenu nemocnou schizofrenii propustene do ambulantniho leceni, ktera zautocila na studenty ...).

2 0
možnosti
Foto

Špatné psychotesty určitě ne.

0 0
možnosti
Foto

Jitulko, z mého osobního pohledu jsi trefila na HLAVIČKU HŘEBÍČEK.  A na nikoho nikdy nestřílej ani prakem - také ten by mohl někomu zkazit celý den i když prak může nosit kdekdo. Přeji Ti HEZKÉ DNOVÉ! Za článek dávám oba své palceR^R^. Karma tomu předcházela - to je samozřejmost!

3 0
možnosti

Díky, Horste, i Tobě krásné dny

1 0
možnosti
Foto

Jeden psycholog soukromě prohlásil: “Když ti někdo tvrdí, že psychotesty na zbraně jsou potřeba pro blaho společnosti, pak si hlídej peněženku. To je hlavní důvod, proč je mnoho mých kolegů chce zavést.“

3 0
možnosti
Foto

S tím morálním úpadkem v naší společnosti máte pravdu.

Ale ono je to hlavně nedovolatelností se spravedlnosti.

Co si má myslet občan, když advokát zpronevěří peníze za prodej jeho domu, advokátovi se nic nestane a občan je odsouzený k zaplacení daně z peněz, které neobdržel (tedy nevydělal). Jde pod most a ještě je dlužníkem.

A s případem násilí ze žárlivosti stačí případ našeho zpěváka Martina Maxy, kdy před řadou svědků policista fyzicky napadal svoji partnerku a odsouzený byl Martin Maxa, který se jí zastal.

A doslova otrokářské poměry v zahraničních podnicích, kdy zaměstnanci dostávají žluté karty za to, když potřebují v pracovní době na WC, nebo se chtějí napít (nápoj na pracovišti mít nesmějí) vypovídají o současné době.

Něco takového za totality nepamatuji.

0 1
možnosti

V podstatě s Vámi souhlasím, jen je nutné si uvědomit, že tak jako se snaží "některé firmy" nastavit "otrokářské" podmínky, je také mnoho těch, kteří nehledají práci, ale pouze zaměstnání a to je potom pro ty firmy taky těžké.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy