Diskuse

Jsou psychotesty zárukou?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, já si myslím, že ty psychotesty u psychopatickým policistů jsou prostě zaplacené. Vždyť psycholog je také jen člověk.

0 0
možnosti
Foto

I53v23o 57C45i71l12i66c16h

2. 3. 2015 22:15

A kdo tedy u povinných psychotestů bude hlídat ty psychology? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zárukou je jen smrt. Ale spousta lidí to pořád nechce pochopit.

3 0
možnosti

Děkuji všem za zajímavé příspěvky a přeji hezký večer:-)

1 0
možnosti

...slovy jednoho slavného psychiatra...nemáte ani ponětí kolik lidí svobodně běhá po světě...a přitom jim už dávno luplo v bedně....

1 0
možnosti
Foto

Psychotesty, psychologove ani psychiatri nikdy nic nemuzou zarucit na 100% (viz. temata, ktera jste zminila, pridam napriklad zenu nemocnou schizofrenii propustene do ambulantniho leceni, ktera zautocila na studenty ...).

2 0
možnosti
Foto

Špatné psychotesty určitě ne.

0 0
možnosti
Foto

Jitulko, z mého osobního pohledu jsi trefila na HLAVIČKU HŘEBÍČEK.  A na nikoho nikdy nestřílej ani prakem - také ten by mohl někomu zkazit celý den i když prak může nosit kdekdo. Přeji Ti HEZKÉ DNOVÉ! Za článek dávám oba své palceR^R^. Karma tomu předcházela - to je samozřejmost!

3 0
možnosti

Díky, Horste, i Tobě krásné dny

1 0
možnosti
Foto

Jeden psycholog soukromě prohlásil: “Když ti někdo tvrdí, že psychotesty na zbraně jsou potřeba pro blaho společnosti, pak si hlídej peněženku. To je hlavní důvod, proč je mnoho mých kolegů chce zavést.“

3 0
možnosti
Foto

S tím morálním úpadkem v naší společnosti máte pravdu.

Ale ono je to hlavně nedovolatelností se spravedlnosti.

Co si má myslet občan, když advokát zpronevěří peníze za prodej jeho domu, advokátovi se nic nestane a občan je odsouzený k zaplacení daně z peněz, které neobdržel (tedy nevydělal). Jde pod most a ještě je dlužníkem.

A s případem násilí ze žárlivosti stačí případ našeho zpěváka Martina Maxy, kdy před řadou svědků policista fyzicky napadal svoji partnerku a odsouzený byl Martin Maxa, který se jí zastal.

A doslova otrokářské poměry v zahraničních podnicích, kdy zaměstnanci dostávají žluté karty za to, když potřebují v pracovní době na WC, nebo se chtějí napít (nápoj na pracovišti mít nesmějí) vypovídají o současné době.

Něco takového za totality nepamatuji.

0 1
možnosti

V podstatě s Vámi souhlasím, jen je nutné si uvědomit, že tak jako se snaží "některé firmy" nastavit "otrokářské" podmínky, je také mnoho těch, kteří nehledají práci, ale pouze zaměstnání a to je potom pro ty firmy taky těžké.:-/

0 0
možnosti