Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to moc hezky napsané, čtivé. Když byl člověk nějak týrán nebo šikanován ve vlastní rodině, v minulosti, má pak dvě možnosti. Být lepší než oni tyrani a nebo být horší než tyrani. Bohužel hodně lidí si zvolí cestu druhou, tyranizují, vydírají, citově manipulují okolí, pokud jsou konfrontování, vymlouvají se na minulosti, oni to přece neměli lehké....Jitko, hezké zamyšlení, opravdu.R^

1 0
možnosti

Máte pravdu, jenomže duševně nemocní si právě to, co říkáte v posledním odstavci, málokdy připustí - právě proto, že jsou duševně nemocní. Jinak jsem rád, že jste v textu osvětlila, jak se šustí uchem, už jsem myslel, že jde o nějaký odborný termín, který mi utekl. :-)

P.S. Jak to vypadá s vaší knihou Mantinely v elektronické formě ? Zatím jsem ji nikde neobjevil.

1 0
možnosti

souhlas, duševně nemocní si to , co píšu v posledním odstavci uvědomit nemůžou, jenomže on ten článek je spíš o těch lidech, co jsou duševně nemocní tak nějak napůl (jestli mi rozumíte. Co si ty své stavy "teprve vedoucí k duševní poruše" pěstují a hýčkají). Co se týká Mantinelů, musím to urgovat díky za připomenutí.:-)

0 0
možnosti
Foto

Na tom neco bude, hlavne posledni odstavec R^

Karma :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ taky nemám s podobnými soucit.....ubližovat druhému je třeba odsoudit nehledě na jakkoli pochopitelné důvody, které by to mohly vysvětlovat.

4 0
možnosti
Foto

Nechápu, jak se někdo může posmívat někomu kvůli zrzavým vlasům 8-o

1 0
možnosti

Děti se odlišnostem posmívají běžně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy