Diskuse

Chudák chlap

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem diskutujícím za příspěvky a přeji hezký večer:-)

1 2
možnosti

K57a95r13e25l 47B73o25č71e38k

28. 2. 2014 19:45

Díky, vám taky přeji hezký večer a dobrou noc.

0 0
možnosti

K84a49r17e15l 18B97o41č79e16k

28. 2. 2014 19:34

Burani. Cítili se pohodlně, neviděli dámu, tak si pouštěli pusu na špacír. Bohužel i tací jsou mezi námi. Ne gentlemanové a ne dámy. Ženské se taky tak dokážou bavit, až tuhle krev v žilách. Spodina je spodina a v superMarkétě je takových plno. Je to smutný, ale nic s tím neuděláme. Aspoň víte, kdo chodí na Babovřesky.

2 0
možnosti

Já tak nějak nechápu, jak tady může nějaká Gotterová, která se sama na zdejším blogu ztrapnila svým primitivním anticikánismem z hospody čtvrté cenové skupiny, mluvit o sobě jako o jedné z údajných třiceti procent normálních lidí. Takový člověk by tady chtěl moralizovat a poukazovat na způsob mluvy dvou chlapů u pokladny. Ten, kdo si však přečte její články o cikánech a její vyjadřování v diskusích pod nimi, musí jen kroutit hlavou nad tím, na co si tahleta paní hraje. A kdejaká naivní husička jí ještě přicmrndává.

4 4
možnosti

A komu tím prospějete?Rv;-D

1 3
možnosti
Foto

Ženský to dokáží také ve svých debatách pořádně rozbalit. Jednou jsem vyslechla, také ve frontě, hovor dvou děvčat, která nabízejí pánům potěšení a debatovalo se o klientech. Netroufám si zde použít některou z těch pikantností, protože to byla síla.

Téma, rizikové pracovní podmínky, které se týkaly hygienicky špatně ošetřeného pracovního nástroje.;-D

5 0
možnosti

Tak do vás rejpali chlápci ve frontě, no a?

3 0
možnosti

No taky mohli klidně pustit paní Gotterovou před sebe, nechat ji zaplatit a odejít a teprve potom ji pomlouvat! Takhle se jí nedivím, že ji to tak rozčílilo!

3 1
možnosti

...přesně tak, co návštěva hypermarketu , to silný zážitek. Asi něco místo ,,chleba a her" v tehdejším Coloseu:-)

0 0
možnosti
Foto

Milá Jitule, to je také ze života. Upozorňuji, jsem diskrétnější. A ani jeden z nich jsem opravdu nebyl. Hezký výkend! A také Vám ostatním tady, platí i Tobě, Kájovej! hah;-D už mi jde se zase trochu usmát, proč chápe zatím jen Kája. Brzy také další, až to hodím na blog.

1 0
možnosti

Horste, jak víte nevím, proč máte problém se usmát, ale věřím, že si s tím rychle poradíte -Vás si jako bručouna neumím představit:-) na Váš blog určitě zavítámR^

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

že by něco nového u pana kolegy? díky za tip:-) Nicméně těch 70% zní děsivě, jak v tom nás zbývajících 30% může žít?;-)

1 0
možnosti
Foto

Nicméně...rozhodně se nemaskovali ...žádné stahovací gaťky na pupík ani push up ;)

3 0
možnosti

to evidentně né, no;-D ale znáš to s tou bramborou v plavkách?;-)

1 0
možnosti
Foto

To museli být "plejbojové";-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy