Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ráda bych ještě doplnila, že když jsem se já pokusila v diskuzi parodovat vulgární text paní Radky Kielbergerové (tělem i duší obhajující pana Trčálka) s užitím jejího stylu psaní a jejími vulgárními výrazy (částečně vytečkovanými!!!!!!! na rozdíl od jejích textů) - byl tento příspěvek ihned smazán.

Inu, co snese žumpoidní blog paní Kielbergerové - je zcela nepřípustné v kultivované diskuzi. Souhlasím - nechť ty hnusy zůstanou, tam kde vznikly.

0 0
možnosti

143 příspěvků, z toho 30 paní Krištofíková. Neuvěřitelné.

1 0
možnosti

Většinou jdou lidi do diskuze napsat názor, oplusovat či mínusovat příspěvky, ale vy jste první, kdo ty příspěvky přišel diskutérům spočítat. Neuvěřitelné. Kdyby to šlo - zasloužená vtipná karma je vašeR^

0 0
možnosti

Hezky napsane. Karma.

Mam to stejne. Parta hlupaku, kterou spojuje nenavist ke vsemu ruskemu a cinskehomu, dokaze jen nalepkovat. Rusko zautocilo na suverenni zemi, jak je to tohle mozne ve 21 stojleti? Co by to nebylo mozne, ve 21., stoleti se vedlo uz docela hodne valek a pokazde byla napadena suverenni zeme. Nebo Irak, Syrie, Afganistan, Libye, Jemen, a tesne pred tim Jugoslavie byly malo suverenni? Je Ukrajina vice suverenni nebo co?

No a uz je nalepkovani na svete, "tak jdi do Ruska nebo Ciny, kdyz jsou tak skveli". Je to dost vtipna glosa lidi se snizenou inteligenci, protoze konstatovat, ze valky jsou vcelku bezne (bohuzel) neznamena nadseni z valky na Ukrajine nebo jine. Mne vadi kazda valka a ta Ukrajinska vubec byt nemusela. Stacilo komunikovat. Ale dusevni chudaci tohle nechapou. Navic pokud napisete, ze dodavky zbrani jen prodluzuji konflikt, ktery Ukrajina nemuze vyhrat, tak jste "Rusky svab". No nevim proc by clovek, kteremu je lito mrtvych Ukrajincu, mel byt "Rusky svab". Ukrajinci nic zIskat nemohou, mohou jen ztratit a jejich "hrdinny" prezident je zene na jatka az do posledniho Ukrajince.

8 4
možnosti

Přesně vystižené, děkuji za Váš příspěvek

2 2
možnosti
Foto

Jitko, diskuze tady mě pobavila. Přeji zdravý spánek!

1 1
možnosti

Paní autorko, napsala jste to naprosto přesně. R^

Příspěvky některých (považujících se za ty chápavé:-P) působí více než úsměvně...

6 3
možnosti

Pane Pavle Dvořáku, jděte, prosím, svůj trolling provozovat někam jinam. Děkuji

3 4
možnosti
Foto

Sorry, nechtěla jsem dát, ani mínus, ani plus, chtěla jsem napsat komentář a poskočil mi displej.

Jako bych tu nebyla..

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Pan Trčálek většinou reaguje na něčí text. Poupraví a vypálí. Někdy se trefí a někdy ne, ale způsob jeho psaní se mi líbí. Vezmu si tvé přesvědčení a použiji ho proti tobě.

1 1
možnosti
Foto

Jenze pan Trcalek se casto plete v tom, jaka presvedceni kdo ma.. Nejen u mne. A i kdyz se trefi, casto neumi rozpoznat fakta. Viz napr. E.ON., viz energie, viz mnoho dalsiho...Neboli pise jen dle vlastniho usudku, pricemz si mylne prisuzuje pravo zesmesnit. Proc by zrovna pan Trcalek mel mit pravdu??? A kdyz tu pisi jini satirici, tak pravdu take maji? Protoze jsou satirici? Byly tu clanky od nesmirne vzdelanych lidi..... pred nimi klobouk dolu. Psali ale bez urazek...;-)

6 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS