Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zvlastni je,ze v rodinach ani mezi prateli nebo v praci to neresime. Jde o umele rozdeleni spolecnosti, resi se zde v diskuzich vice,tak jako vsechno...nelze brat osobne.

Napr. neockovani zdravi ucitele musi mit respirator, narozdil od ockovanych. Pritom jsou pripady,kdy ockovana ucitelka po kontaktu s nakazenym nedostala kontrolku a musela do prace,stihla nakazit dalsi a uvest do karanteny cast trid. Ockovani by meli take do karanteny a nebo mit respirator. Proc ta silena selekce?

Clanek super a karma.R^

1 0
možnosti
JG

Ano, vidím to stejně. Děkuji za Váš názor

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vaše zdraví je vaše zdraví a moje zdraví je zase moje. Vy se nechte očkovat, testovat, zavírat atd. a jak to budu dělat já, do toho vám nic není. To jestli zdravotnictví kolabuje není moje věc. Já ho neřídím a ani neorganizuji jak má vypadat. Já jsem jen donucen zaplatit každý měsíc x% z mého příjmu.

Je správné, že lidé, jako je autorka tohoto článku, dokáží popsat své důvody, proč si nenechají píchnout do svého těla něco, co má údajně ochránit je a celou společnost. Její důvody, stejně jako důvody ostatních, co se takto rozhodnou, jsou důležitější, než jejich odpovědnost vůči ostatním lidem.

2 0
možnosti
Foto

Mám velkou obavu, že nás, co máme své důvody nenechat se očkovat, k tomu donutí silou.

Morální svět je založený na dobrovolnosti, ten nemorální na donucení.

Díky za příspěvek. Mám to mezi příbuznými podobně. R^

2 0
možnosti
JG
PC

Výborně napsáno!R^

A ty starosti některých (jak jinak nežli pod vlivem očkovací propagandy a lživých médií), že budou "kvůli neočkovaným" zahlceny nemocnice, jsou jen hysterickými výkřiky zoufalých vnucovačů a mediálně zmasakrovaných jedinců. Včera např. Vojtěch podal naprosto lživou informací o "epidemii neočkovaných", Tato informace je v naprostém rozporu s realitou (možno ověřit přes UZIS!).

Váš názor, že zodpovědnost za své zdraví je výhradně záležitostí každého

svépravného jedince (a nikoho jiného), 3x podtrhuji.

Váš článek je jasnou známkou vyzrálosti autora.R^

2 0
možnosti
JG

Děkuji za Váš příspěvek

0 0
možnosti
JL

Lidi se musí bát, jinak by na světě vypukl chaos, mylsím, že někdo něco takového řekl, ale už nevím kdo. Takže te'd se bojíme covidu. Ten je v podstatě neškodný ve srovnání s jadernými zbraněmi. Ty mohou kdykoliv začít létat (když si někdo splete čudlík nebo se zblázní), ale těch se nikdo nebojí, bojíme se momentálně chřipečky..... Lidský rozum je prostě takový. Hádejte, čeho se budeme bát za rok - chudoby z krize. A za 10 let? Chudnutí z ohřívání. A za 50 let? Možná toho, že se miliarda Afričanů rozhodne, protože v Africe bude sucho, přestěhovat do Evropy atd atd. Až do konečného konce.

1 0
možnosti
Foto

Váš blog se mi líbí, paní Gotterová. Je z něj cítit rozvinutá osobnost, ale jeho základní problém, z mého hlediska, vyjádřil Pavel Dvořák. Přeji Vám, abyste se nenakazila.

1 1
možnosti
JG

Děkuji za milý nesouhlas

1 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že u neočkovaných je větší nebezpečí, že kvůli těžkému průběhu skončí v nemocnici, kdežto u očkovaných je větší pravděpodobnost, že lehčí průběh vyleží doma.

Takže oni méně zatíží zdravotnictví.

Takže se nestane, že nemocnice kvůli plným lůžkům bude odkládat řešení jiných než covidových chorob, jako se to stalo v první a druhé vlně. Nu a pár lidí to odneslo zdravotními potížemi, i smrtí.

A tak, až chytnete koronáče a budete mít těžký průběh a budete muset do nemocnice, zkuste zapřemýšlet, jestli jste nezabrala místo někomu, kdo třeba potřebuje složitou operaci zlomeniny. Nebo cokoliv jiného. A může se stát, že zaberete místo jinému členu Vaší rodiny, jehož ošetření se bude muset odložit.

Ale Váš postoj je pevný a neotřesitelný.

A kdyby u Vás někdy hořelo, nedivte se, že nikdo nepůjde hasit. Není to jejich dům, tak co by se namáhali a riskovali vlastní zdraví i život.

Žít - a nechat zemřít! Rv

6 2
možnosti
PK

Jenže o tom zrovna tento článek není. Autorka jen popsala, něco o slušnosti a respektování názoru, někoho jiného. A byť s jejím názorem na očkování jakožto takovým, nesouhlasím, tak se jí proti vám zastanu. Přečtěte si ten článek ještě jednou.

Až poté se ptejte, proč má autorka takový názor. Odpověď je v zásadě jednoduchá.

1 0
možnosti
PV

P26a27v22e91l 55V70é17b41r

27. 10. 2021 10:41

Mnoho lidí si nepřipustí, že odlišný názor může pramenit s odlišných informací, které protistrana považuje z (pro ni) dobrých důvodů za správné, popř. přiřazení odlišné důležitosti stejným informacím. Automaticky předpokládají, že odlišný názor pramení buď z nízkých a zavrženíhodných pohnutek protistrany, nebo z její rozumové nedostatečnosti a vůbec si nepřipouštějí (a často nevědomky potlačují) existenci informací odporujících jejich názoru.

Vám, paní autorko, samozřejmě karma.

2 0
možnosti
JG

Děkuji za velmi pěkné shrnutí

0 0
možnosti
MP

Nejlegračnější (a zároveň nejsmutnější) a co svět světem stojí stále stejné je to, že se lidé rvou, urážejí, dokonce zabíjejí, atd., vlastně kvůli názorům někoho jiného, vůbec ne kvůli názorům skutečně svým. Jsou to názory, které jim (velmi chytře a promyšleně) cpou do hlavy politikové, obchodníci, náboženští vůdci, všeho druhu "odborníci", atd. :-)

3 0
možnosti
JG

Ano i takto se na to lze dívat, díky za Váš příspěvek

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy