Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I69v59a12n71a 45L26a93n60c11e

5. 11. 2019 13:53

Souhlasím s každým slovem, které bylo napsáno R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Hlavně se takové blbosti dává zbytečně velká publicita a možná je to i způsob reklamy. ;-)

3 0
možnosti
Foto

J11a48n86a 88M48a92j79o48v23á

4. 11. 2019 19:15

R^pravý palec...R^levý palec...

R^ třetí palec...no, dobře..ten je navíc...

Díky.

2 0
možnosti

Je to tak. V mnoha případech jednotlivci, resp. menšiny, se snaží upoutat pozornost za každou cenu.

Je to od zdi ke zdi: co dřív lidi skrývali, tím se teď chlubí. Obojí je špatně.

5 0
možnosti
JG

Dík za naprosto přesné shrnutí

2 0
možnosti
Foto

Měli bychom ten boj s nespravedlností ještě dotáhnout dál. Třeba aby i slepci měli právo řídit dopravní letadlo. Nebo aby i mentálně postižení lidé měli právo vystudovat vysokou školu a stát se třeba lékaři nebo soudci. :-)

2 0
možnosti
JK

Nebo může být estébácký zloděj předsedou vlády.

1 0
možnosti
JK

Procter & Gamble je soukromá firma a je jen na ní, jak bude na přání zákazníků reagovat. Můžete přejít ke konkurenci nebo můžete taky té firmě napsat, stejně jako to udělali ti transsexuálové, ale tím to končí. Budete nadávat lidem, co chtějí držet štíhlou linii, že speciálně pro ně Cocacola vyrábí kolu bez cukru?

1 0
možnosti
JG

nehodlám nadávat nikomu:-)

0 0
možnosti
MP

Super blog R^. Jednoznacne karma!

3 0
možnosti
Foto

...no, mě hlavně obcházejí mrákoty, že jste v nějakém svazu spisovatelů. Přitom máte všechny předpoklady zůstat jako poslední měšťák názorově na zadku a literaturou, co má odnepaměti jistý účel a místo v kategorii umění, neposouvat. Spíš zasouvat a utvrzovat.Takže já pociťuju jako hlavně to nespravedlivé, jak se někdo oproti mistrům pera zpátky stoletími, co právě otevírali tabu a tím taky oči, jak se mění hlavně alarmujícím způsobem pojem spisovatel. A zaplaťpánbů, že mám už dospělé děti s rozlišovacími schopnostmi se v tomhle vyznat.

3 8
možnosti
JG

Děkuji za váš názor. Každá se holt podivujeme nad něčím jiným - já zas nad tím, jak může být pedagogem člověk, který v diskuzích každého jen napadá a uráží (mnohdy i dost vulgárně, pročež mu bylo i po nějakou dobu znemožněno diskutovat ) a není schopen respektovat odlišný názor. Předpokládám, že jste nečetla žádnou z mých knih, takže vaše kritika pramení především ze zášti vůči mé osobě a mým názorům. Myslím, že Komenský by se také podivoval, jak se změnil alarmujícím způsobem pojem učitel. Přeji krásný zbytek dne a snad vás ty mrákoty brzo přejdou - třeba nečtěte mé články.

5 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy