Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"lidi ji musí přijmout takovou, jaká je,“... to je spravny pristup, ale matka te holcicky ji s tim mela 100% pomoct. Dite neni pripravene na zlobu a posmech, od toho ma rodice, aby ho chranili a pomahali mu, nez se nauci zivotem probijet samo.

Ale to Tobe rikat nemusim, vid :-)

1 0
možnosti

Děkuji všem za zajímavé příspěvky v diskuzi a přeji příjemný zbytek večera

4 0
možnosti
Foto

Autorka mne příjemně překvapila. Karma.

1 0
možnosti

Ano, máte pravdu, resp. já to vidím stejně tak jako vy.

Ale připadá mi scestné hned sprostě urážet autorku původního článku -viz příspěvek paní Tezler.8-o Tímto agresivním směrem se zde často diskuse ubírá a není to dobře.

Já si třebas také myslím o malování lamp a podobných aktivitách své, ale - když to lidi těší dělat a ještě o tom psát, tak je to jejich volba. prostě to nečtu.;-)

Měla jsem na základce spolužačku, která měla na hlavě od třetí třídy dvě plešky a paruky tehdy nebyly tak nějak dostupné, tak zkusila ve škole moc. Naštěstí se to spravilo v pubertě, a pak z ní byla blond kočka. ALe to ponížení a stud už v člověku zůstane.

Docela chápu ženy, které si nechávají zmenšit prsa, ale rozumím i těm, které to nerisknou, je to prostě otázka volby a priorit. Některá se bojí narkózy, jiná zase četla o neúspěšných operacích - nechme to na každém, ať si vybere.

Ovšem jiná věc je touha po vylepšení - větší prsa, odsátí tuku, nový nos apod. Zde bych doporučila napřed si přečíst diskuse např. na Omlazení.cz či jinde, protože problémů po operaci se objevuje dost a dost. To, co očekáváte, vás může v reálu dost zaskočit! A často k těmto zákrokům sahají lidé, nespokojení sami se sebou, domnívají se, že po operaci se situace změní, a když se to nestane, viní celý svět, lékaře - či jdou na další operaci. :-) Jedna režisérka o tom natočila film Ženy pro měny, běžel i v ČT. http://www.csfd.cz/film/178909-zeny-pro-meny/

0 0
možnosti
Foto

Žil jsem dlouhá léta ve Švédsku i nějaký ten svět (západní) jsem prošel, ale opravdu jsem nezaregistroval, že by se někdo někomu pro fyzickou odlišnost posmíval, případně ji komentoval. Zdá se mi, že hranice opravdu vede u nás někde Šumavou. V čem to asi je?

2 0
možnosti
Foto

Smějící se bestie...?;-)

0 0
možnosti
Foto

R^ I když ve finále to k smíchu není, tak mě Vaše finále rozesmálo ;-D

Zamýšlet se nad tím, proč dítěti okamžitě sdělili, kolik je stálo nemá smysl... Hlavní je, že to pro ni udělali a poznámku o ceně utrousili snad jednou a snad naposled... I když, jistá si tím nejsem....:-/

1 0
možnosti

oni tihle rodiče jsou celkově divní, taky mi kolegyně vyprávěla, že její dcera má od pěti let psychický blok (kromě toho problému s vlasy) ohledně jakékoli zmínky o smrti, protože teta té dívenky (sestra jejího otce) spáchala před lety sebevraždu a zastřelila se. No a když jsem se zděšená zeptala, jestli to jako holčina přímo viděla a byla u toho, tak mi řekla, že ne, že jí to vyprávěli s manželem (Mgr,major, hlavní personalista u hasičů, který mimo jiné posuzuje psychickou způsobilost hasičů:-/). Takže tady fakt zůstává člověku rozum stát a říkám si, že jestli tyhle děti přežijou výchovu svých rodičů v duševním zdraví, bude to spíš náhoda. Jinak jsem té rodince věnovala i článek http://gotterova.blog.idnes.cz/c/334657/Jo-pravnik-to-musi-byt-slusny-clovek.html

1 0
možnosti
Foto

R^Líbí. Narozdíl od původního článku.

Já jsem v pubertě nenáviděla brejle. Tak moc, že jsem si je sundavala, když jsem šla třeba na diskotéku,nebo s holkama na špacír (za klukama atd..) A mohli mi rodiče a babička stokrát opakovat, že mi sluší atd...Ve pětadvaceti jsem si poprvé vyzkoušela kontaktní čočky...konečně vyniklo nalíčení očí, delší řasy (které za brýlemi na krátkokzrakost nejsou tak vidět). Sebevědomí okamžitě narostlo. I bez psychoterapie.

 Dneska už jsou na výběr slušivé brýle,ale stejně chci jít za dva roky na laserovou operací a zbavit se brýlí navždy.

1 0
možnosti
Foto

Jsem proti "přikrášlování" a "vylepšování", ale pokud má někdo mindrák z čehokoliv, co se mu na sobě samém nelíbí, pak je to lepší volba, než psycholog. Sebevědomí si nelze koupit v obchodě a cokoliv pomůže si jej vypěstovat je lepší než být pořád na dně. 

Nicméně nad pravidelnými návštěvami ženských u kadeřnice budu pořád kroutit hlavou. ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS