Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

P67a55v87e62l 65K82u54l32a

3. 11. 2012 9:52

Karma. Moje babička říkávala: "Zlobivé dítě musíme řezat, aby se napravilo. Hodné dítě musíme řezat, aby se nezkazilo" Ono na tom něco bude :-)

1 0
možnosti

M34i55l80a60n 56R50a40d15e41k

2. 11. 2012 16:39

je zajimave ze se media ,spolecnost, lidi, divaji vsudemozne, jen ne tam kde tem problem zacal, cili do RODINY. Svet byl stale stejny, ba horsi a nebezpecnejsi nezli dnes. Vice sikany, vice nasili, dnes ne tak moc. Ale pokud se neco takoveho stane, nehledejte u ucitele, reditele, spoluzaku, ministra skolstvi, Klause /Paroubka, iluminatu ci chemitrails. Problem je doma, ale tam se nikdo nekouka, nikoho to nezajima. Asi rodina neni v trendu, jenze zabijaka, svetce, nebo normalniho cloveka dela RODINA, genetika, a to ostatni je jen shoda okolnosti. A s tim zadny  rezim nehne. To se delo za komancu (sam si pamatuji na dva pripady,ale v novinach o tom nepsali), delo se to za feudalismu, a v jeskynich. A vzdy za  tim byla rodina.

4 2
možnosti

Jenomže to souvisí s mojí odpovědí na "Křičí se moje práva, ale ne moje povinnosti"

Když kašlu na školu a nejsem ani pátkoškolák, tak vyletím, ani nebudu vědět jak.

Kdyby si na mě učitel skutečně zasedl a skutečně si na mě léčil svoje mindráky, tak je situace těžší.

A navíc se doba skutečně změnila - dřív, když si děti hrály na střílení, tak se nad tím nikdo nepozastavoval (hraní si na střílení imperialistů bla činnost přímo chválihodná) a dneska je to "Jaká hrůza, děti si hrají na střílení". Navíc bohužel víme, že ti co drželi hubu a krok nakonec "jenom" plnili rozkazy a těch je v pekle tolik, že vyčerpali kapacitu i pro metaláky.

Chci znát vaše názory.

2 2
možnosti

Velmi dobře a pravdivě napsáno! Ale co s tím?

5 0
možnosti

Je to v rodičích!Kdysi o mě učitelka přerazila ukazovátko a nedej Bože si doma postěžovat-to bych dostal znova.Teď se učitel jen křivě podívá na žáka a rodiče by ho nejtaděj ukřižovali.Děcka dovolují čím dál víc,však papínek-bohatý podnikatel a sponzor školy to vyžehlí....

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS