Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Angis

10. 6. 2012 17:15
Nějak jsem nepochytil smysl

Veselá historka? Jeden, dva komentáře k fotce? Veselých komentářů je denně hromada skoro všude. Životní moudro, že věci nejsou takové jaké se zdají na první pohled být? No, to je mi taky novinka. Takže mi opravdu připadá, že si jen vyřizujete s někým účty.

P.S. Soudím podle jedniného článku. Na druhý pohled.

0 0
možnosti

Jiittkkaa

10. 6. 2012 18:04
Re: Nějak jsem nepochytil smysl

I tak to může být chápáno. Děkuji za Váš názor a přeji hezký den JG

0 0
možnosti

Jiittkkaa

9. 6. 2012 13:19
vidím,

0 0
možnosti

Jiittkkaa

9. 6. 2012 13:26
Re: vidím,

že si do této diskuse chodí někteří, dozajista velmi milí, kolegáčkové z práce vytlouct své komplexy a patrně jim to pomáhá, jako psychoterapie. Ráda jsem tento prostor poskytla, nicméně doporučuji založit si svůj vlastní blog a prezentovat svoje názory veřejně a stát si za nimi (tak jako já). JG

0 0
možnosti

necum-strupe

8. 6. 2012 21:02
Velká odbornice

V podkladech co se týče podvodů je odborníkem i těmi, co dělá sama a nikdo jí to nedokáže, když ji z několika prací díky tomu vyhodili.Na slevy je velký odborník, hlavně když si je dělá sama.Tímto člověkem bych se už nezabýval, protože je nemocný.Hlavně s ním nemluvte osobně nebo Vás ještě zažaluje za šikanu na pracovišti, ublížení na zdraví, sexuální herešmeš atd. je schopná všeho, jen aby ona za nic nemohla a vždy jí to prochází, protože se vždy najdou blbci, kteří jí k tomu napomáhají.Na všech vidí chyby, velké chyby, když se jí ten člověk nelíbí nebo odvádí dobrou práci, končí u ní.Když někdo najde něco na ni, hned je zle a kope všude kolem sebe, jen aby si zachránila své velmi ošklivé pozadí a hledá chyby na druhých.Všichni víme, koho má teď a již dlouhou dobu v merku, to není žádným tajemstvím.Přeji Vám paní Gotterová ještě hodně let v oné spolěčnosti, ještě více stížností na všechny kolem sebe a hlavně, aby Vám to vycházelo přesně tak jako do teď.Tímto končím Tvá Máňa[;-D

1 0
možnosti

Jiittkkaa

9. 6. 2012 13:18
Re: Velká odbornice

Děkuji, Máňo, za příspěvek ,vypovídá o intelektu pisatele dost, takže není třeba nic dodávat. Přeji hodně štěstí, evidentně jsem ti také šlápla na kuří očko;-)

0 0
možnosti

albatros159

8. 6. 2012 20:49
Asistentka lumpáren

Vzhledem k tomu, že s paní D... –asi má s jejím jménem problém nebo by mohla mít ona problém,kdyby se o tom,co všechno zde píše,dozvěděl její manžel a Gotterová vyvolává trochu představu o Gotham City coby „zlomyslného“ města,což směruje k jejím zlomyslným myšlenkám-pracuji ve stejné firmě a musím konstatovat,že je svými prolhanými články,které zde na blogu publikuje,celé firmě jen pro smích a baví se její zálibou „šťourat“ se v soukromí druhých.Slaboduché myšlenky ve smyslu,že nedělá vlastně nic špatného,svědčí  jen o její nespokojenosti,zapšklosti a slabé morálce a konstatuji,že tato žena je nemocná a měla by se jít léčit.V životě  v práci padají různá témata,ale málokoho by napadlo je ventilovat na blog. Tomu opravdu říkám její ubohost.Takže milá Jitko,když už si smazala ty nejhnusnější články,které si napsala,mohla bys zařídit výmaz těchto dalších a přestat si brát kohokoli kromě sama sebe do huby.

3 0
možnosti

Jiittkkaa

9. 6. 2012 13:19
Re: Asistentka lumpáren

Děkuji za příspěvek a přeji hezký den.

0 0
možnosti

mimilipu

6. 6. 2012 21:19
plačka chytající se stébel

milá pisatelko tohoto ubohého slintu,a dalších stížností  o neschopnosti, kterou přehazuješ na právě znelíbenou ovečku. Copak ti asi ovečky dělají,že by snad říkaly pravdu?, a nechtěly zrovna přitakávat tvým nepodloženým lžím o kterých informuješ nejen nadřízené?Kdopak bude asi další ovečka na řadě?Kdopak ti asi leží v žaludku?Kdypak asi dojde na tvou kámošku "splašenou Jitku"?:-) Snad ani nehodlám pochopit tvou mentalitu a úroveň tvého myšlení,nejspíš tam v hlouby je hodně velká zloba na celý svět,a nespokojenost se svými vlastnosmi a  "superschopnostmi"Rv , které tě časem opět doběhnou. Na každého včas dojde, a už by pro tuto jak píšeš nejmenovanou společnost bylo načase zbavit se takovýchto plev, které nejsou žádným přínosem.

3 0
možnosti

Jiittkkaa

7. 6. 2012 16:57
Re: Asistentka lumpáren?

Milá kolegyně, ty asi nevíš, že když se ukáže, že jsou tvrzení podložená, už to nejsou lži (jestliže předložím kupu papíru se zfalšovanými podpisy a z písma je jasné, kdo je falšoval, těžko se tomu dá říkat lži?) ale chápu, že zrovna tebe se to dotýká. Myslíš jako zbavit se plev, aby se uvolnilo místo pro nějakého dalšího člena rodiny? A co třeba zbavit se přicmrdávaček, které dělají rádoby všechno a nic, protože jejich jedinou pracovní náplní je obcházet slevy a sbírat a roznášet drby.;-) Jo, jen pro info, i když se přihlásíš jako mimilipu, tvoji IP adresu to nezakryje, takže máš-li ještě něco na svém srdci, můžeš mi to klidně říct i osobně.;-)Díky za tvůj příspěvek, nepřekvapil.

1 0
možnosti

Jiittkkaa

6. 6. 2012 17:04
Jak jeden čtenář napsal níže:

"blog je o psaní všeho co nám projde životem."

Inteligentní člověk to pochopí a pokud se mu můj blog nelíbí, nečte ho. Je to jednodušší, než hledat v článcích něco, co tam není a vytvářet rádoby psychoanalýzy na základě vlastních doměnek a dedukcí. Děkuji JG

0 0
možnosti

Angis

10. 6. 2012 17:30
Re: Jak jeden čtenář napsal níže:

To, že se mi blog nelíbí nezjistím, pokud si ho nepřečtu. Inteligentní autorko. :-P

0 0
možnosti

Coolka74

6. 6. 2012 6:43
:) :)

moc krasne napsané... Slinty o tom jak flirtuje.... Jak vy to Mužete vedet? Budu hadat...určitě vám to dala číst co? Co si pořád dokazujete psaním o kolegach z práce? Jedna otázka... Pisete že jste se rozvedla kvůli milenece svého manžela... Nebyla náhodou mladá a hezká? Neměla náhodou velká prsa? Přijde, že veškerou zlobu se snažíte si vybít na oné chudere.... Paní Gotterova zamyslete se nad tím co děláte...boží mlýny sice melou Pomalu, ale jistě... Krasny den přeji a už žádnou flustraci z oné kolegyně přeji ;)

1 0
možnosti

Jiittkkaa

6. 6. 2012 16:55
Re: :) :)

Vždyt píšu, že mi to četla, ale to jste asi při své omezenosti a zášti nepostřehla. Jinak moc děkuji za vaše příspěvky (i pod předchozím článkem). Je to, jakoby je psal neandrtálec. Tou flustrací jste myslela frustraci? Já nevím jak vy, ale já myslím, že správně je o kolezích nikoli kolegách a také velká a malá písmenka se vám pletou (že by taky třikrát prsa a ani jednou mozek?);-DTakže až se na mne zase rozhodnete zaútočit, zkuste si zopakovat pravopis, ať už mají ty vaše slinty alespoň nějakou formu a nemusím si myslet, že jste totální trubka, co má problém nejenom s chápáním, ale ještě není schopna napsat pět řádků bez chyby.;-)Přeji krásný den a už žádný projev na úrovni absolventa zvláštní školy.

1 0
možnosti

stepulka

5. 6. 2012 14:33
:D

Spousta věcí je jiná, než na první pohled vypadá ;-D

R^

2 0
možnosti

Maxx IV.

5. 6. 2012 13:17
Jelikož je to velmi individuelní,

ovšem vámi pojato stejně jednostranně jako (dle vás té dotyčné s bujným poprsím). Nikdy jste neslyšela o tom, že i totálně věrnou ženskou začne šíleně žárlivý chlap tak ničit, že najednou i ty city a omluvy, které měla pro jeho chování, jsou ty tam, a ona se až teprve pak začne chovat tak, že by někdo (ne ten manžel), mohl říkat "vždyť on nežárlí nadarmo". Neříkám, že je to tato situace, ale ani to nemusí být tak, jak to popisujete vy.

Také vaše ospravedlňování zveřejňovaných příběhů pokud není dosti poupraveno, tak moc košér není. Dozajista třeba já si to nevykreslím, ale je dost lidí, kteří si to puzzle seskládaj, ono to není tak těžký...čili mně to přijde docela nemorální.

1 0
možnosti

Jiittkkaa

5. 6. 2012 13:39
Re: Jelikož je to velmi individuelní,

A když budu vyprávět, nebo psát o nějakém osobním zážitku s prodavačkou, sousedem apd. je to také nemorální? De facto by se člověk tedy nemohl podle takového měřítka vyjádřit a mít osobní názor k ničemu. Často se setkávám s názorem, že když se o tom jenom mluví je to v cajku, když se píše, je to už amorální. Dle mého názoru je to pokrytectví. Osobně se domnívám, že jsem v tomto článku došla jen tak daleko, aby to nemorální nebylo. Díky za Váš názor, hezký den JG

0 0
možnosti

blb

5. 6. 2012 11:30
Dobrý den!

Dovolte mi, paní Gotterová, otázku. Vámi uváděná historka o záletnici a jejím žárlivém manželovi patří k těm veselým, nebo smutným. Já jenom jestli se mám smát, nebo lomit rukama.

2 0
možnosti

Jiittkkaa

5. 6. 2012 11:56
Re: Dobrý den!

no, je to spíše takový černý humor. Ale i my zaměstnanci, kteří jsme se s tím setkali osobně si klademe otázku máme-li se smát či lomit rukama. je to zkrátka takový ten tragikomický příběh, kterých život napíše hafo. Myslím ale, že je to i dost poučné. Snažila jsem se především upozornit na to, jak jsme všichni šmahem odsoudili jejího manžela a měli ho za pitomce, aniž bychom byli znalí situace a nakonec se ukázalo, že mu nic jiného, chudákovi, asi nezbývá. je to o tom, že člověk nemá dělat unáhlené soudy - o ničem jiném článek není.:-)díky za Váš názor a přeji hezký den JG

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy