Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hank Moody

6. 10. 2008 11:15
Cesti volici

opravdu stadem blb.cu jsou. Jak jinak nazvat skutecnost, ze polovina naroda voli totalitni ultralevicove strany ODS (s ruskym agentem cestnym Rekem v cele) a KSCM (v cele s Falmerem)?

0 0
možnosti

hairyfairy

5. 10. 2008 7:00
Malá oprava

Položila jste si řečnickou otázku, jestli si pánové, kteří udělali tuto akci o voličích myslí, že jsou stádo blbců. Oni si to, vážená aní nemyslí. Oni to vědí! A podle toho ty volby taky tak dopadají.

0 0
možnosti

dooosa

5. 10. 2008 10:02
Re: Malá oprava

Tak, tak. Pokud je polovina národa schopná volit komunisty a jejich oranžové kamarády, co je tento národ jiného než stádo bIbců?

0 0
možnosti

jiten

5. 10. 2008 3:08
Nesouhlasím!

Nemohu souhlasit! ODS moc dobře ví, jak se zde žije. Proto nabízí alespoň rohlík. Vždyť ten blahobyt, ve vzácné shodě s ostatní etablovanou pakáží, zařídila. Jeden z důkazů, že se nám nikdy nevedlo tak dobře, je čerstvě popsaný zde: http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1056 . Místo dlouhých řečí raději pošlete panu Kučerovi stovku. Bude-li vás víc a pokud přežije a exekutor mu ji nesebere, určitě také podpoří svoji nevlastní dceru na studiích.

0 0
možnosti

Deratizátor

5. 10. 2008 3:12
Re: Nesouhlasím!

Myslíte ten článek, kde pisatel jako pro porovnání cen minulých a součsaných používal jako ceny současné hlavně ty, jež byli součástí slevových akci zmíněného obchodního domu?;-D

0 0
možnosti

inin

4. 10. 2008 20:56
agentura

Především by si měla ty "rozdávače" letáků nebo snídaní zkontrolovat firma,která je platí

0 0
možnosti

(@)

4. 10. 2008 20:32
Ještě že předem přiznáváte, že jste z malé vesnice...

..tak to vaše naivní divení maličko omlouvá. Kdybyste žila v nějakém větším městě, tak by vám takový jev, kdy vám někdo něco na ulici strká do ruky, zažívala denně. Měla byste asi vědět, že normální lidi si tyhle věci NEBEROU. Na druhou stranu je zde široká skupina nemyslících spoluobčanů, kteří "berou s vděkem vše". Prostě ODS u vás v regionu namířila prostřednictvím (asi ne moc dobré..) agentury na voličstvo soc-dem - nic špatného! Proč je nelákat na to, co je jim vlastní?  

Ale vy, myslící (ale článek ukazuje, že ne až zas tak moc...) osobnost jste zjevně neměla být cílovou skupinou (už jen dle místa nákupu.. ;-D )

0 0
možnosti

blazir1

5. 10. 2008 2:15
Re: Ještě že předem přiznáváte, že jste z malé vesnice...

naopak, kampan jasne ukazuje kdo ve skutecnosti voli ODS. Lidi kteri nemaji jakykoliv (moralni) problem se nechat zivit...ehm sponzorovat jinymi, na jejich ukor. :-/;-€;-O

0 0
možnosti

Polemik

4. 10. 2008 20:25
Žijeme si jak prasata v žitě

Nikdy v historii jsme se neměli lépe. Z globálního pohledu jen několik málo procent lidí na této zeměkouli si žije lépe než my. To je zásluhou lidí ale i politiky. Bez politiky by nebylo rámce ve kterém by společnost fungovala.

Jenže my máme naučené to věčné fňukání, kňourání, že nás někdo podvedl, že nám někdo měl zajistit  to a to...

Zamyslete se nad sebou, bando pasivních čekatelů lepších zítřků:-P.

0 0
možnosti

Deratizátor

4. 10. 2008 20:32
Re: Žijeme si jak prasata v žitě

Nevím, Vám to možná připadá jako fńukání a kňourání, ale většina to bere spíš jako rozčarování nad neplněním slibů.

0 0
možnosti

Deratizátor

4. 10. 2008 20:21
Pěkný článek.

Co všechno by ale čelní představitelé strany, kterou zde popisujete jako nejmenší zlo, pánové Topolánci, Langerové či pan Tlustý apod.,museli učinit, aby Váš názor že tvoří nejmenší zlo, nabyl změny?

0 0
možnosti

Deratizátor

4. 10. 2008 20:25
Re: Pěkný článek.

Omlouvám se, nějak to zlobí. Asi dlouho trvá, než je příspěvek schválen jako nezávadný.

0 0
možnosti

Deratizátor

4. 10. 2008 20:16
Pěkný článek.

A také poučný. Vážená paní, chtěl bych se Vás tímto zeptat, co ještě musí politici typu Langer, Tlustý či Topolánek učinit, aby jste jako skalní volička ODS naznala, že už míra Vaší trpělivosti přetekla a ona Vámi zmiňovaná strana přestala být tím nejmenším zlem?

0 0
možnosti

blazir1

5. 10. 2008 2:12
Re: Pěkný článek.

snad by ji presvedcil zaznam z prumyslove kamery jak Icko nastrazil pred sidlem CSSD trhavinu. Ktera zabila 387 lidi. I kdyz to jsou socani, tam to vlastne u volicu ODS je naprosto spolecensky normalni chovani...;-D:-©;-O(Y)

0 0
možnosti

Jiittkkaa

4. 10. 2008 16:51
Milí lidičkové

každý z nás důvěřujeme nebo jsme někdy důvěřovali určité politické straně, ale ať už je to jakákoli strana, myslím, že všichni jsme se již ocitli v situaci, kdy jsme nabyli dojmu, že si tato strana naši důvěru nezaslouží. V každé straně jsou neřádi i slušní lidé, nám nezbývá než si přát, v zájmu nás všech, abychom zvolili dobře (a že je to fuška). Ale i když každý věříme slibům někoho jiného není to jistě důvod, abychom se proto uráželi navzájem, nemyslíte? Co takhle zakopat válečnou sekyru?;-)

0 0
možnosti

Erciyes

4. 10. 2008 17:21
Re: Milí lidičkové

Myslím, že je to přílišné zobecnění. Asi není pravda, že každý z nás někdy nějaké politcké straně důvěřoval. Minimálně jednomu z nás  se to ještě nikdy nestalo. :-)Ano, byly doby, kdy jsem volil jako menší zlo /a navíc v zač. transformačního období (90. léta)/ menší pravicové strany jako ODA, ale dneska už ani to menší zlo mezi tou špínou člověk nevybere... A důvěřovat politkům - to je podle mě dost hloupé... Pokud má člověk oči (a netrpí slepotou) stejně ho ta důvěra - ať už v kohokoli - rychle přejde.

P.S. a ještě jedna poznámka. Myslím, že chtít(na internetových diskusích), aby se zakopala válečná sekyra, je jen zbožným přáním.

0 0
možnosti

Martin V

4. 10. 2008 16:50
Jste divná?

On Vám někdo něco podává a Vy to od něj převezmete.

On nepozdraví, neřekne proč Vám to dává a Vy berete? To je standartní profil voliče ODS?

8-o

0 0
možnosti

Jiittkkaa

4. 10. 2008 16:58
Re: Jste divná?

Divil byste se kolik divných lidí si tu tašku vzalo aniž by se na rozdíl ode mě na cokoli zeptali a upřímně pochybuji o tom, že to byli všechno voliči ODS. PS. Ale abych odpověděla na Vaši otázku - já jsem divná každopádně, správný postřeh!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy