Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PO

POToole

31. 7. 2008 4:35
Nevim,

jak mi tento clanek unikl! S Amway jsem se v USA setkala, a mou duveru opravdu nevzbudila. Oblek a uhlazeny vzhled i chovani je psycologicky nastroj - prislib bohatstvi. Evidentne, tonouci (rozumej lenoch) se i stebla chyta! ;-D

Avon jsem tu poznala take, a ma mnohem sympatictejsi podobu. Ma dlouhou tradici, a od zacatku se jednalo o formu vedlejsiho privydelku pro zeny v domacnosti, ktere nabizely zbozi z katalogu ostatnim zenam ve ctvrti. Nevnucuji ani clenstvi ani zbozi, jen dodaji katalog a clovek se jim ozve, pokud neco chce. Zadny natlak, jen nabidka. Rozdil je v tom, ze vedi, ze nezbohatnou, jen si sem tam neco malo privydelaji...

Je ale zajimave, kolik lidi porad doufa, ze zbohatne rychle a bezpracne!!!;-D

0 0
možnosti
SJ

Izabelle

26. 7. 2008 22:28
vas kolega, ...

... ktery rekl, ze ty mlady makat nebudou ma pravdu!! Vsichni by nejradeji (kluci) jezdili v nejakem porche a holky s nimi a hlavne vypadat "cool" a dle nejnovejsi mody ala Paris Hilton.... je mi z toho zle :-©

0 0
možnosti
RB

erben3

24. 7. 2008 18:18
.

;-D;-D;-DR^ Karmááá! Těmhle mladým cucákům se musím vždycky jenom smát. Teď po přečtení vašeho článku se jim budu smát tuplem :-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

24. 7. 2008 15:07
mlm...

Skvélý článek na skvělé téma. MLM... už jenom jak to divně zní, když to řeknete nahlas! ;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 7. 2008 14:08
Takové články

by měly vycházet v tisku každý den, aby si i ti méně chápaví mohli udělat hned jasno. Díky Jituš.

0 0
možnosti
ZT

juhola

24. 7. 2008 14:00
Madam,

vaše tečka s melounem je překrásná. Dokonale jste jí poukázala na to, jaké hodnoty upřednostňuje mladá generace, a jaká je vlastně naše ekonomika, když umožňuje fígle MLM praktikovat.

0 0
možnosti
JD

Mafrinka

24. 7. 2008 14:16
Re: Madam,

Text se mi take libi, ale opravdu nechapu lidi, kteri neopomenou jedinou prilezitost se otirat o tu mladou a shnilou generaci. :-( Ja v ni stejne slusnych lidi jako v kazde jine.

0 0
možnosti
RP

radim36

24. 7. 2008 13:32
Diletant

Bílé mokasíny, nagelovaná hlava, politý "smraďavkou" toto všechno dohromady ukazuje v oboru přímého prodeje na diletanta, od kterého rozumní lidé dávají ruce pryč. Aspoň z toho mála, co vím o přímém prodeji já. Jedině že by se živil prodejem v komunitách úplně odlišných od těch, co znám já.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

24. 7. 2008 13:39
Re: Diletant

Máte pravdu, třeba v Austrálii by toho takhle moc neprodal. Ale jsme v Česku a dokud se lidi nechají zblbnout a kupují 5x předražené věci od podobných "obchodníků", tak se dál nepohneme.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

24. 7. 2008 12:29
Ten Váš příklad

trochu kulhá - právě Amway je jedna z mála, která MLM úspěšně využívá. A nejen u nás.  Spíš bych uvedl příklad Skyline a podobných podvodníků. Tam je v první řadě "multilevel" a "marketing" chybí.

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 7. 2008 12:26
asi ste vzdělaná a životem otřískaná dáma

ale to, že Vám někdo na ksicht nabídne lukrativní zaměstnání Vás mělo hned na začátku upozornit na to, o co půjde.

0 0
možnosti
T

Tausret

24. 7. 2008 12:15
Máte naprostou pravdu,

taky jsem potkala jednoho takového, který sice sliboval modré z nebe, ale na konkrétní dotazy jenom zmateně koktal... Btw. tihle vyfešákovaní elegáni většinou opravdu nestojí za nic a práce je pro ně sprosté slovo.

K tomu melounu - říká se, že do ženských a do melounů se nevidí, asi na těch rčeních něco bude...;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy