Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

Andrea B.

15. 7. 2008 9:02
Pozde ale prece :-)

Skvely clanek. Tleskam a karmuji...R^

PS. Cim jsem starsi, tim vice si svuj nestredneproudy zivotni styl uzivam

0 0
možnosti
Z

Zůza

13. 6. 2008 14:24
Tleskám!Karma!

Správný postoj, Jituš! Další bezva článeček... Děkuji převelice za milý komentář k tomu mému;-)V

0 0
možnosti
Y

yanita1

13. 6. 2008 13:28
Paní Jitko,

super článek. Líbí se mi Váš postoj k životu, kdyby takto přemýšlelo více lidí bylo by na světě ještě krásněji. Mějte se hezky. Jana K.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

10. 6. 2008 18:17
Děkuji všem

za milé a zajímavé příspěvky a přeji pohodové dny:-)JG

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

10. 6. 2008 14:50
Inu

Zdá se, že poslední dobou se objevují takovíto lidé jako vy častěji. Patřím k "nim" i já ;)

Můj klasický liberální postoj a odpověď na otázku "a co na to řeknou lidi?!" znící "Ti aď si trhnou" spoustu lidí v mém okolí přivádí k šílenství či alespoň nutí nechápavě kroutit hlavou.

Lidé si můžou žít jak chcou a úplně se vykašlat na společenské hovadinky jako je ve které ruce se drží vidlička a jak oslovovat a chovat se k lidem okolo - nikomu to nepřekáží (kromě "konzerv")... pokud se ovšem drží základního pravidla. "Práva každého člověka končí tam, kde začínají práva jiného"

takže pokud nikomu svůj styl nenutíte ani nikomu neubližujete pak ať si společnost třeba trhne.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

10. 6. 2008 17:16
Re: Inu

hezky napsáno:-)Díky JG

0 0
možnosti
G

grinderman

10. 6. 2008 13:36
vy budete asi pekne nebezpecna

osoba, zit si jak chcete a bez snerovacky , myslet si co chcete a delat si co chcete, kam by tohle vedlo? Asi ke skutecne obcanske spolecnosti tvorene jedinci s vlastnim nazorem na zivot, svet a vubec vsechno. A to nejde, kdepak, co by delala marketigova oddeleni a politici kdyby si kazdy myslel co chce a jeste k tomu by to treba prosazoval.

0 0
možnosti
IH

misaviki

10. 6. 2008 10:09
.

Super článek, děkuji. Mám to podobně jako vy. Naše společnost je dost děsná, za nekonvenční způsob života se považuje kdejaká ptákovina. Naše okolí i to, že v sobotu dopoledne obvykle nevařím a neuklízím, žijeme v bytě s dítětem, psem a kočkama a děláme s manželem to, co se nám zrovna chce a co nás baví. Tak teď vypadá že sem děsná špína, i vzhledem k množství zvěře u nás, ale to ne; jen mi přijde líto kazit si volný den úklidem, raději ho strávíme jako rodina na procházce a podobně, úklidy se konají dílčím způsobem každý den něco. Ale moje maminka, tchyně i babičky jsou z toho na prášky.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

10. 6. 2008 10:42
Re: .

Super přístup. No hlavně, když ty pilule nemusíte zobat Vy, no ne?R^JG

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

10. 6. 2008 9:36
nojo, když si potřebujete něco dokazovat...

většina konvencí vznikla, protože jsou to způsoby chování, které se osvědčily jako nejméně problémové, a tudíž usnadňují komunikaci a život mezi lidmi, takže nepotřebujete denně znovu vynalézat kolo a můžete svou energii soustředit na něco přínostného. to nic, až vylezete z puberty, taky na to přijdete.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

10. 6. 2008 10:40
Re: nojo, když si potřebujete něco dokazovat...

Mám pocit, že pro některé lidičky by bylo fajn, kdyby raději denně vynalézali znovu a znovu kolo, než hloupě napadali znovu a znovu v diskuzích kde koho. Jestli jste už vylezlá z té puberty, tak se tedy přiznám, že já v ní chci zůstat!!;-)Krásný den JitkaG

0 0
možnosti
N

nepolitik

10. 6. 2008 8:57
Vážená autorko,

ono je třeba rozlišovat mezi nekonvenčností a "nekonvenčností". Pokud jde o různé výstřelky, tak proti nim nic nemám, ale nesmí to přejít do protispolečenského chování. Takže pokud si dáte na kaši kečup, může si každý jak se říká trhnout nohou, ale budete-li např. okolo sebve něco ničit, potom je to něco jiného. Ale v podstatě s Vámi souhlasím. Pokud nikomu neškodím, tak chci být svůj.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

10. 6. 2008 9:13
Re: Vážená autorko,

a o tom to je! ;-)Bezva a přeji krásný den JG

0 0
možnosti
LV

Větva

10. 6. 2008 8:47
...

Jitko, ten članek je dokonaly! To može napsat jen opravdu bohaty člověk (a  vubec nemam na mysli penize). Špica!

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy