Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MVK

aadler

27. 6. 2009 19:39
Prosim vas,

piste dal a vic, a Sida 2007 si nevsimejte. Jak to rikal nejaky klasik, nulla die sine linea?  On pochybuje o Vasem IQ, ale podle zpusobu psani a gramatiky nemuzete mit min nez 134 (podle Ravena, a podle nej vic neexistuje, to je konec stupnice, tedy na doraz). Vase psani je casto syrove, drsne, nekdy krute, proste ze zivota. Piste dal, je to trpytivy praminek v te zaplave stupidit, kterymi se na netu hemzi.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

29. 6. 2009 12:32
Re: Prosim vas,

Děkuji za povzbudivá slova.JG

0 0
možnosti
F

F1234

18. 5. 2008 21:15
Štěstí je v našich rukou?

Vidíte, ja jsem v se 16-ti letech zamilovala. Má to přece tak být a zůstat na celý život. V 25-ti jsem začala doufat, že si najde nějakou druhou, kvůli které mě opustí a nechá mě jít. Bohužel, až ve 30-ti jsem zjistila, že jestli neodejdu sama, nic se nezmění. Číst, že se může ještě najít někdo, komu opět začnu věřit, mě naplňuje nadějí.

Děkuji

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 5. 2008 21:35
Děkuji

všem za příspěvky do diskuse a dovoluji si upozornit, že jsem na ně reagovala samostatným článkem Mužský šovinismus.Gotterová

0 0
možnosti
RB

blazir1

1. 5. 2008 9:43
tak tohle bylo opravdu ze zivota

a ne ty "pocitacem generovane osudy zen". Drzim palce, ikdyz to podle konce uz vlastne neni treba:-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

28. 4. 2008 4:46
uz na zacatku me zaujalo

ze na uvarenou svickovou manzel reaguje slovy dalo se to zrat: tohle se mi stat tak bude takovy virval a ta svickova mu skonci asi na hlave... ale hlavne, takoveho chlapa bych si za muze nevzala. paneboze, jak tohle muze nekdo skousnout.... zadna pochvala, zadne oceneni, zadna podpora.....mam pocit ze dotycna zena si sebe nevazila a naprosto se obetovala a neni divu ze muzsky odkracel jinam hledat jinou.... 

0 0
možnosti
M

motylek_02

28. 4. 2008 4:50
Re: uz na zacatku me zaujalo

at uz je to pribeh osobni anebo nekoho z okoli, preju at se z toho dotycna vyhrabe, a pomoc psychologa by vubec nebyla od veci.

zvyky z rodiny jsou velmi silne a ac si clovek rika, nebudu jak mi rodice, tak stejne do stejnych vzorcu sklouzne.

0 0
možnosti
S

Sid2007

27. 4. 2008 5:27
Podle fotky a hlavně psaní pochybuji o IQ autorky

Zajímalo by mě, jaké naděje na zlepšení jí kdy dávali a dávají její psychoterapeuti. Prosím, to si nedělám legraci. Ale i na ty, co píší blogy by měly být alespoň nějaké minimální standardy, když už sebereflexe zjevně nefunguje.

Hrůza, tragédie, obávám se jakému zmatenému guláši životní filozofie byly vystaveny děti autorky.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

27. 4. 2008 7:04
Re: Podle fotky a hlavně psaní pochybuji o IQ autorky

Nemyslím, že ten zmatený guláš svým dětem uvařila autorka, ale jejich otec.:-/JG

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 4. 2008 18:49
Chudinky jsou jenom ženy?

Takový příběh si zažil jistě nespočet žen, z tohoto hlediska nelze článku nic vyčíst. Jen mě zaráží, že se nikde neobjeví článek opačného gardu, totiž kolik se najde mužů, kteří se vzorně starají o rodinu, na zahýbání nemají ani čas ani pomyšlení a najednou se z ničehož nic dovědí, že jejich manželství ze dne na den skončilo, protože ta jejich "bohyně" někoho potkala. Myslíte, že je takových málo? Já znám takových celou řadu, jenom se o nich nepíše. Holt už patří k zavedenému koloritu naší společnosti, že chudinky jsou jen ty ubohé ženy. O tom, že mnohé z nich jsou naprosto bezohledné mrchy, paní Gotterová (ani žádná jiná) samozřejmě nikdy nenapíše.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

26. 4. 2008 16:16
Re: Chudinky jsou jenom ženy?

O takové příhodě musí napsat ten, kdo to sám zažil. :-/Gotterová

0 0
možnosti
ZO

zo

25. 4. 2008 18:46
jen tak

No něco pravdy asi máte.Ale dám vám druhý příklad.On doma pomáhá, stará se, je zručnej, léta jezdí na dovču jen s rodinou.Nikdy žádný výčitky vše je téměř dokonalé.Po idyle téměř 30 let se najednou on vrátí z bowlingu krapet později a navíc jde domů s kolegyní o dost mladší.Uvidí je kamarádka manželky za tepla vše donese ženušce a nastává peklo.Výčitky, slzy, domlouvání manželkou, tchýní, sestrou.A že ona se celých 30 let obětovala rodině a vše jen pro rodinu.A ty mi zahejbáš s nějakou mladou fuchtlí.Na takovou ženskou kašlu.Jestli se neumí vyřádit jinak než starostí o rodinu tak pryč od ní.Co vy  na to paní?Myslíte že je to možné?Myslíte že jsou i takové ženské?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

25. 4. 2008 18:54
u nás se chodí na kuželky

0 0
možnosti
KA

karel60

25. 4. 2008 16:53
Paní Gotterová,

my se známe? Ten příběh je můj, ale není celý a jen krátce ho dopovím. Když bylo tomu muži 60 let a byl odjit do důchodu, zjistili mu lékaři rakovinu. Jeho druhá žena nechtěla žít s nemocným člověkem a platem o 60% menším a tak si našla svého přítele. Teprve tehdy, vtažen do reality a stejné situace, kterou přivodil své první manželce, si uvědomil, jak moc své první ženě ublížil. Nyní na vlastní kůži pocítil, jaké to je být sám. A stačilo tak málo, vydržet 5 let a děti by se rozeběhly do světa a mohl se svojí první ženou užívat radostí společného života. Co však jednou vezme voda, to už se nikdy nevrátí.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

25. 4. 2008 18:05
Re: Paní Gotterová,

Děkuji, velmi si vážím lidí, kteří umí říci "ublížil jsem a mrzí mě to", ale nic se nedá vzít zpět.:-/Přeji hodně štěstí v dalším životě.Gotterová

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

25. 4. 2008 11:15
Super!

Moc hezký, Jitko!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy