Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co vlastně ženy chtějí a po čem muži touží?

,,Co vode mě eště chceš?" vychrlí ze sebe muž vysílený několikahodinovou partnerskou hádkou, která nebere konců. Jedni si v takovém případě raději nasypou popel na hlavu a prohlásí: „Miláčku máš pravdu, už se to nebude opakovat" a příštích několik hodin si to u svých protějšků tak zvaně žehlí, jiní bouchnou dveřmi a uhání si vyčistit makovici alkoholem či se vrhají do náruče jiné, aby.....

Aby co?

Většina mužů (jsou samozřejmě i výjimky) se nerada hádá, což je pravý opak nás žen (čest výjimkám). My ženy jsme jakousi hašteřivost, uštěpačnost a panovačnost dostaly do vínku od zlé víly, jinými slovy máme to tak nějak zakódováno. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že ženy se v běžném životě v mnoha případech projevují jako praktičtí, schopní, velmi odolní a cílevědomí jedinci.

I když se říká: „Žádná ženská neví co chce," opak je pravdou. Ženy naopak velmi dobře vědí co chtějí, jen mnohdy volí špatný způsob, jak toho dosáhnout. Většina žen touží především po vytvoření spokojené rodinky, která by byla hmotně zajištěna a po milujícím partnerovi, který by jí snesl modré s nebe a který by byl dobrým tátou pro její děti.

Problém je ovšem v tom, že si my ženy neustále vytyčujeme nové a nové cíle v mylném přesvědčení, že naše rodinka nemůže být šťastná dokud nebude hotový nový plot, fasáda na baráku, dokud budeme jezdit škodovkou, dokud budeme mít v obýváku tu starou sedačku po rodičích, pokud letos nepojedeme k moři a už vůbec taková žena nechápe, jak si může chlap myslet, že bude kdovíco vyvařovat v té příšerné staré kuchyni.

A tak když přijde chlap utahaný domů z práce a touží po klidu a náruči své milované ženy, ta na něj (v dobré víře zajistit pro rodinu co nejlepší a pohodlný život) vychrlí, co všechno je potřeba udělat a vyčte mu, že už ji nebaví se o všechno tisíckrát doprošovat. Vyjádří velmi otevřeně svůj údiv nad tím, jak je možné, že nevidí sám, co je potřeba a že jí samotné je samozřejmě trapné a považuje to za ponižující, že mu to, dospělému člověku, musí neustále připomínat.

Unavený manžel se pak snaží uvést svoji ženu do reality lehkým ťuknutím na stav konta a začne jí vysvětlovat, že všechno stojí peníze a že si opravdu nemohou dovolit pořídit všechny ty nezbytnosti najednou a že je také časově vytížený, ale, že se samozřejmě vynasnaží.

A tu nahrává své drahé polovičce na smeč: „Aha, takže na novou kuchyň není, ale na rybářský prut a svěráček na vázání mušek máme" a jedním dechem dodává, že ta basa piva každý týden taky něco stojí a ještě k tomu nechává každou chvíli rozsvíceno v koupelně, na což ho neustále upozorňuje, protože ta elektrika taky není zadarmo.

Tu se muž snaží jemným způsobem vysvětlit své ženě, že každý je holt nějaký a každý má své potřeby, ale že nikdo není dokonalý o čemž svědčí ten na uhel spálený guláš v sobotu „A  nebo to bylo v neděli?" dodává vítězoslavně a přidává informaci o tom kolik že peněz stála ta výměna  pravého zrcátka jejich vozu poté, co ho ona umělkyně zanechala při couvání před garáží.

Ubohá ženská, myslela to dobře, chtěla udělat něco pro rodinu a nakonec je ona ta špatná.

„Dyk tobě je všechno jedno, rodina tě vůbec nezajímá. A když se ti teda se mnou žije tak špatně, tak můžeš táhnout za tou kozatou courou vod vedle co na ní můžeš voči nechat, ta určitě guláš nepřipálí, ta ti totiž neuvaří žádnej!"

Většina žen však tato slova vykřičí z pouhého vzteku aniž by je myslela vážně a žije v přesvědčení, že si ti naši muži velmi dobře uvědomují, co všechno jim poskytujeme a o co všechno by přišli.

A právě zde se my ženy často mýlíme.

Zvláště ženy v pokročilejším věku si uvědomují, že láska prochází žaludkem a kladou velký důraz na dobrou domácí kuchyni( což většina mužů kvituje s povděkem) a považují tuto schopnost za svůj triumph oproti těm mladým vnadným kráskám, které většinu času tráví péčí o své já a vařit moc neumí.

Každý chlap se rád podívá na pěknou ženskou, třeba si s ní i užije, ale doma nepotřebuje mít sexbombu ani každý den gulášek s domácím knedlíčkem, ale pohodovou ženskou, která si s ním dá po příchodu z práce kafčo a pokecá, která ví co má její muž rád a jak to má rád a která umí říct jemu, co a jak má ráda ona. Ženskou, která dá přednost pohodě před pohodlím, před honbou za čímkoli a která prostě umí vypnout a užívat života a ani nemusí být kdoví jaká princezna, stačí když bude milá.

Takovou ženskou potom muž náležitě ocení a věřte, nevěřte, snesl by jí modré z nebe a rodina pro něj bude na prvním místě a nebude se v žádném případě vrhat do náruče jiné, aby se odreagoval a načerpal síly na ten rodinný život.

No nemám pravdu?

 

Poznámka autorky:

„Nicméně je třeba přiznat, že někteří muži jsou fakt na zabití!"

Jitka Gotterová

Autor: Jitka Gotterová | úterý 12.8.2008 11:40 | karma článku: 32,11 | přečteno: 4637x
  • Další články autora

Jitka Gotterová

Chudé Vánoce ?

Každou chvíli narazím na internetu na nějaký článek, který vypráví, jak si hlavně samoživitelky a další sociálně slabší rodiny ztěžují, že nemají ani na dárky pro děti a pro své blízké. Já to vidím jako příležitost upravit hodnoty

16.12.2022 v 18:11 | Karma: 26,75 | Přečteno: 707x | Společnost

Jitka Gotterová

Jak vám pracovní úraz může změnit život

Co je u nás v Čechách možné a jak je u nás postaráno o nemohoucí lidi, kteří celý život pracují a přispívají do systému a následně očekávají, že se o ně stát postará alespoň po dobu, než se zotaví po pracovním úrazu.

11.12.2022 v 14:10 | Karma: 19,77 | Přečteno: 696x | Diskuse| Společnost

Jitka Gotterová

Roušky, respirátory a cosi shnilého mezi lidem českým

Se zájmem jsem si přečetla článek blogerky Dáši Stárkové s názvem Kam se poděla ohleduplnost aneb v roušce exotem , kde autorka lidu českému vytýká neohleduplnost, bezohlednost, nezodpovědnost ba doslova prohnilost ........

5.12.2022 v 7:00 | Karma: 29,16 | Přečteno: 1213x | Diskuse| Společnost

Jitka Gotterová

Jsem spokojená a vděčná Bohu

Myslím to vážně. Velmi mě zaujal článek s názvem Jak vypadá skutečná bída v němž se autor zamýšlí nad nářky lidí nad dnešní nelehkou situací a vyvozuje závěry, že nikdo z těch uřvanců nemá ani potuchy, co je to skutečná bída.

28.11.2022 v 18:15 | Karma: 25,40 | Přečteno: 656x | Diskuse| Společnost

Jitka Gotterová

Diagnóza zní jasně a nesmlouvavě - Troll

Nedávno pan doktor Tomáš Vodvářka publikoval na iDnesu svůj článek psaný pro blogosféru s názvem Kde končí svoboda slova? Musela jsem se nad položenou otázkou pousmát, protože mě ihned napadla odpověď: "No přeci na iDnesu."

11.11.2022 v 11:30 | Karma: 28,53 | Přečteno: 584x | Hyde park
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Sami máme málo. Evropa váhá nad systémy protivzdušné obrany pro Ukrajinu

23. dubna 2024  19:53

Mnohé evropské státy včetně Francie nejsou ochotné zříci se ve prospěch Ukrajiny svých...

Ursula von der Leyenová přijede v rámci předvolební kampaně do Prahy

23. dubna 2024  19:38

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová přicestuje v úterý 30. dubna do Prahy. V rámci...

  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy